Rajtam kívül volt még valaki a börzén ?
Csak mert semmi jó Alfa modell nem volt , azaz , a 147 GTA . De még mindig nem
fogott meg ...
Csak egy kicsike , az is félig OFFos ! A mondat utolsó szavát nem kéne boncolgatni ! :)
Igen , csak ezért !
Az októberi börzén meglesem újra , hátha rám sózza :D
Mert az mondták ott többen , hogy " eladhatatlan az Alfa modell " .
1:43 -ból legalább 15 db volt .
Viszont egyet sajnálok , már itthon jútott eszembe , mivel a tulaj elszaladt valahova és a
hölgy mellete nem bírt érdemi választ adni , elfelejtettem vissza menni .
Pont olyan háttere volt az1:43-as modellnek mint a múzeumi kiállításon az eredetinek .Felnyitható kemény papír teteje volt, alatta műanyagba zárva , a háttérben a jobb oldalon a műszaki adatokkal .Nem is láttam még ilyet ...
És ráizgultam a 30-as évekbeli 159-re , volt is vagy 4 (1:43) ,de , az ülés kidolgozása
gyenge volt .
De mentségemre , csak most kezdtem és bele kell rázodnom .
Sebaj .
A 147 GTA miért volt csalódás? Megnézted rendesen azt a modellt? Nyugodt szívvel ki merem jelenteni, hogy az újkori Alfák közül a legszebben, legrészletesebben, valósághoz maximálisan közel álló modellről van szó. Minden apró részlet, stimmel mind belül mind kívül. Az hogy resin modell és nem nyitható semmi elem rajta, ennek a következménye. Vagy valami abszolut tükrözi a valóságot, vagy lesz épp die-cast modell, ahol a kompromisszum az, hogy ugyan lehet nyitni az ajtókat, de az élek, távolságok nem fognak stimmelni.
Ráadásul a 147 GTA, a resin modellek között ár - érték arányban a legjobb. Ha valakinek kezébe akad, butaság kihagyni...
Azt hiába szeretnél, mert senki nem gyártotta 1:18-ban. 1:43-ban van Minichamps, de az meg limitált kiadás, így az elérhetősége már eléggé kérdőjeles, mivel nem mai darabról van szó.
Köszi !
... egy webshopban találtam Motormax 1:18 159-et (9600é) . Mivel ezt a márkát
nem láttam még , ez volt az oka kérdésemnek .
Akkor marad a "B" terv : Ricko 1:18 ezüst 147 3 ajtós (9990é) . Csak én szürke 5 ajtós
és FL szeretnék .