Autókozmetikai termékek kedvezménnyel!

2006-10-18  Alfa Amore ajánlat
Az AC Webshop minden Alfa Amore tag részére 3-10 százalék kedvezményt biztosít termékeire!
Hírek >> 2006  

A webshop fő profilja az Einszett márkajelzésű gépjármű kozmetikai termékek: samponok, viaszok, polírok, műanyag,- gumi-, műszerfal-, és motorápolók, felni tisztító, tartozékok, stb. Ugyancsak kapható itt jégoldó, téli szélvédő mosó folyadék és favorit termékként a nyestriasztó spray.

Az Einszett márka a magyar autótulajdonosoknak még új lehet, habár már két éve megtalálható itthon. Viszont azok, akik járatosak külföldi fórumokon sokat találkozhatnak vele. Az Einszett sok díjat begyűjtött és sok teszten ért el kiváló eredményeket a márka 70 éve alatt. Jelenleg több autógyárnak is beszállítója (pl: Mercedes).

Elérhetőség és regisztráció: kattints ide az AC Webshop oldalához
Az alfásoknak járó kedvezmény igénybevételéhez a regisztrációnál az Alfa Amore oldalon használt becenévvel és e-mail címmel kell regisztrálni. A kedvezmények mértéke belépés után a megfelelő menüpont alatt látható.

Hagyomány
Az első Einszett termékeket 1936-ban fejlesztette ki Kölnben id. Werner Sauer. Az einszett márkanév a korabeli kölni rendszámok az 1Z betűjelzéséből származik. Névválasztásával Werner Sauer azt gondolta: így utalhat legkönnyebben arra, hogy termékei az automobillal kapcsolatosak. Kezdetben a termékskála csak viaszokból és polírokból állt.
A kiváló minőség, a gyors és megbízható vevőszolgálat, valamint a kedvező árak megalapozták a kiemelkedő hírnevet, s biztosították a termékek iránti keresletet. Ma már az Einszett paletta sokkalta színesebb, hiszen a mindennapok vásárlóitól a professzionális felhasználókig minden igényt ki tud elégíteni.

Hatékonyság
Minden Einszett termék a legmagasabb minőséget képviseli. Gazdaságosságuk magas koncentrációjukon, töménységükön alapszik, ezáltal költségkímélőbbek és hatásosabbak. Épp ezért a hígítás és az olcsó alapanyagok szóba sem jöhetnek. E minőségi színvonal a csomagolásra is jellemző. A polírok és viaszok az olcsóbb műanyagflakonok helyett fémdobozban kerülnek forgalomba, hogy hosszan megőrizhessék frissességüket és magas koncentrációjukat. Németország vezető autóslapjai, mint az Auto Bild is elismerték az Einszett polírjainak és viaszainak minőségét, s "kitűnő" osztályzattal jutalmazták őket.

Hosszantartó hatás
Az Einszett a legfinomabb minőségű termékek segítségével óvja autójának állagát. A minőségi alapanyagok olyan neves beszállítóktól származnak, mint a Shell, vagy a Dow Corning. Az Einszett ezzel biztosítja az autóápolási termékek állandó, változatlan minőségét, valamint a hosszan tartó, optimális hatást.

További részletek és a termékek bemutatása az AC Webshop weboldalán!