Parkolj mobillal!

2007-04-03  Alfa Amore
Ha igénybe veszed az EME Zrt. szolgáltatását, aprópénz nélkül parkolhatsz, elkerülve ezzel az esetleges kellemetlenségeket. A szolgáltatás percalapú, tehát annyit fizetsz a parkolásért, amennyit valójában parkolással töltesz.
Hírek >> 2007  

EME bemutatkozás

Az Első Mobilfizetés Elszámoló Zrt. (EME) megalakulásának fő célja mobiltelefonhoz kapcsolódó mobilfizetési megoldások kifejlesztése és minél szélesebb körben történő elterjesztése mind a magyar, mind a nemzetközi piacokon.

Ennek első lépéseként az EME Zrt. Magyarországon elsőként 2006. júliusában indította el országos mobiltelefonos parkolási rendszerét, korábban a Budapesti Önkormányzati Parkolási Kft. és a Centrum Parkoló Kft. területein működő, SMS küldéssel és telefonhívással eltérő módon használható rendszer egységesítésével és fejlesztésével.

Az EME jelenleg közel negyvenezer ügyfele 17 vidéki nagyvárosban és Budapest valamennyi kerületében fizetheti parkolási díját mobiltelefonján keresztül, egyetlen 06-80-as szám hívásával.

Ezen szolgáltatás nem csak kényelmes és rugalmas, hanem egyben költséghatékony (perc alapú elszámolás) parkolási megoldást nyújt mind magán, mind pedig céges felhasználóknak egyaránt. Cégek esetén lehetőség van a szolgáltatás - utólagos elszámolás alapján - egy előre megállapodott keretösszeg terhére történő igénybe vételére.

Mobilparkolás

2006. júliusa óta az EME Zrt. ügyfelei is intézhetik parkolásukat mobiltelefon segítségével. Szolgáltatásaink igénybevételéhez előzetes regisztráció - személyes vagy céges adatok, telefonszám, rendszám, igényelt prémium szolgáltatások megadása - és egyenlegfeltöltés szükséges. Az adatok közlésének leggyorsabb és legkényelmesebb módja a http://www.fizessenmobillal.hu/ oldalunkon történő online- vagy a 06-1-999-6100-as 24 órás információs telefonszámon történő regisztráció.

A mobilparkolás működésének lényege, hogy az ügyfelek aprópénz nélkül parkolhatnak, elkerülve ezzel az esetleges kellemetlenségeket, illetve a szolgáltatás percalapú, tehát annyit fizetnek parkolásukért amennyit ténylegesen parkolnak.

A parkolás elindítható az automatákon található 06-80-as szám felhívásával vagy egy, a parkolás elindítására vagy leállítására szolgáló 06-30-as számra történő SMS üzenet elküldésével leállítható. A szolgáltatás igénybevételével az ügyfelek minimalizálják a pótdíjazás lehetőségét, hiszen a parkolási eseményekről - rendszámok alapján, időrendi sorrendben - készülő kimutatás biztosított.

A gyakorlati tapasztalatok alapján a mobilparkolási rendszerrel akár 20-30 százalékos megtakarítás is elérhető a chip-kártya alapú parkolással szemben, tekintettel arra, hogy a számlázás perc alapú.

Autópálya-matrica vásárlás

Az EME Zrt. jelenlegi és folyamatosan bővülő ügyfélköre, a parkoláson túl, akár egyetlen 06-80-as szám hívásával, vagy a már megszokott SMS küldés segítségével vásárolhat autópálya-matricát is.

4 napos matrica            - 06-80-98-0404
Heti (10 napos) matrica  - 06-80-98-1010
Havi (30 napos) matrica  - 06-80-98-3030

Mobil parkolás előnyei:
-         egyszerű, aprópénz nélküli parkolás
-         perc alapú számlázás
-         utólagos elszámolás lehetősége (cégeknek)
-         parkolási büntetések radikális csökkentése

Mobil autópálya-matrica előnyei:
-         egyszerű, aprópénz nélküli vásárlás
-         egyetlen zöld szám hívása
-         kedvezőbb kényelmi díj

Számold ki, mennyit takaríthatsz meg az EME-vel!
Töltsd le kalkulációs táblázatukat: www.fizessenmobillal.hu/kalkulator.php

Bővebb

információért látogass el a http://www.fizessenmobillal.hu/ oldalra, vagy hívd a (06/1) 999-6100 információs vonalat.

Kapcsolódó linkek:

Írta:
Alfa Amore