A 4C-vel megy Genfbe az Alfa Romeo?

2011-01-24  Tedi
Egy bennfentes szerint az Alfa bemutatja Genfben a 4C névre keresztelt roadster tanulmányát, amit a KTM X-Bow-ra építhetnek.
Hírek >> 2011  

A pletykákat az Alfa Romeo kommunikációs vezetője erősítette meg. Elmondása szerint a tervek valóban arról szólnak, hogy bemutatják Genfben a 4C Concept nevű roadstert, amit a korábbiakkal ellentétben a KTM X-Bow-ra építhetnek, motorja viszont az Alfa által fejlesztett 1.8-as TBi motor 240 lóerős változata lehet.

Korábbi várakozások szerint az Alfa Romeo a Fiattal, és a Lanciával ellentétben semmi újdonságot nem mutatott volna be Genfben. Erre utal az is, hogy elcserélték a régi, jól bevállt genfi standjukat egy kisebbre, és eldugottabbra. Sok év után először nem a Lancia és a Fiat standja mellett lesz az Alfáé a 4-es csarnokban, hanem egy kisebb, kevésbé forgalmas helyen az 5-ös csarnokban.

Bármi is lesz, az Alfa Amore természetesen idén is tudósít a genfi autókiállítás sajtónapjáról, amely március elsején lesz. A kiállítás a nagyközönség előtt március 3-tól 13-ig lesz nyitva.

Írta:
Tedi