AlfaCity23 beléptetés, parkoltatás - Fontos infók, olvasd el!

2023-06-30  Alfa Amore
Tavaly sok kritikát kaptunk a szombaton kialakult dugó miatt, ezért idén változik és egyszerűsödik AlfaCity beléptetése.
Hírek >> 2023  

Sok megoldást és lehetőséget átgondoltunk, meghallgattuk vendégeink és persze a hatóságok javaslatait is. Reményeink szerint az új rendszerünkkel gyorsabb lesz a bejutás a szombati csúcsidőben is.

De ehhez Te is kellesz! Olvasd el figyelmesen az alábbiakat!

Idén korábban lesz a kapunyitás! Mindkét nap már reggel 8 órakor kinyitjuk a kapukat. Gyere korán, parkolj le kényelmesen, majd kezdd egy finom kávéval a napot.

10 órától már minden kiállítónk nyitva lesz, és a színpadon is programokkal várunk, szóval tényleg érdemes korán érkezni.

A beléptetés idén három sávon zajlik majd, sőt szombaton egy negyediket is nyitunk azoknak, akik már pénteken beléptek egyszer. Nekik nem kell újra körbemenni, a kemping bejárata felé vezető úton léphetnek majd be.

A tavalyi dugó egyik okozója az volt, hogy többféle jegytípust kellett kezelnünk, voltak még átvitt jegyeink 2021-ből, amik ráadásul még 1 autó 2 személyre szóltak. Ez nagyon bonyolította a beléptetést, mert eltérő módon kellett kezelnünk őket. Új, gyorsabb és átgondoltabb jegyellenőrző szoftvert használunk, reményeink szerint ez is gyorsítja majd a folyamatot.

A legkritikusabb ponton rendőri segítségünk lesz a csúcsidőben, a városból a szigetre fordulást ők koordinálják majd szombaton.

Segíts nekünk, hogy gyorsabb legyen a beléptetés!

Ha teheted, vásárold meg a jegyed online. Weboldalunkon az autós jegy mellett összes utasod jegyét megvásárolhatod kényelmesen és a bejáratnál csak a QR-kódot kell bemutatnod. Ha mégis inkább a helyszínen fizetnél: készíts ki pontos összeget, vagy fizess bankkártyával. Ez mind percekkel tudja meggyorsítani a bejutást!

Ne a bejáratnál érdeklődj, hogy mi merre van, hanem hajts tovább, és keresd a sárga és pink pólós AlfaCity Crew tagokat, akik segítenek Neked.

Ha kempingjegyed van, a beléptetés után balra kell tartanod, kövesd a Kemping feliratú táblákat..

Az esetleges szombati dugók elkerülése érdekében NE Dunaújvároson keresztül érkezz a Szalki-szigetre. Az autópályán használd a Kulcs/Rácalmás kijáratot, majd a Hankook gyárat elhagyva, a MOL-kút felől érkezz meg. Itt is lecsalhatod a dugót, ha a Peugeot szalonnál lemész az üdülősor felé, és a “kertek alatt” csatlakozol be a szigetre. Lásd térkép!


Kattints a képre a nagyobb méretért!

A javasolt útirányt táblák is jelzik majd.

A sziget területén előfordulhat, hogy kerülőútra irányítunk, hogy megelőzzük a dugókat.

Ha teheted, indulj korán, ne centizd ki azt a programot, amit kinéztél. Még az is lehet, hogy extra ajándékot kapsz reggel hostesseinktől a bejáratnál!

Ha két napra érkezel, éjszakára nyugodtan a parkolóban hagyhatod az Alfád, a terület ki lesz világítva. Beléptetés után kövesd az UV-sárga pólós parkoltató srácok utasításait. Próbálj úgy parkolni, hogy az autód ajtajait ki tudd kényelmesen (és sérülésmentesen!) nyitni, de azért ne hagyj túl sok helyet az autók között, mert több mint ezer Alfa Romeónak kell hely a szigeten!

Köszönjük az együttműködést, igyekszünk mindent megtenni azért, hogy idén is jól érezzétek magatokat!

Az AlfaCity Crew

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity 2024 - június 28-29.

Az utolsó 3 hozzászólás:

Kócosw2024-04-09 19:34:42 // 45074
kibereltünk egy komplett házat 🤣🤣
Kócosw2024-04-09 07:52:43 // 45073
detto. 😁
Sraac2024-04-08 20:18:14 // 45072
Nem kellett volna kitakarni a rendszámomat 😜
Ha a gyerek születése engedi akkor mi is ott leszünk ❤️