Tuningautó kiállítás és szépségverseny AlfaCityben!

2022-06-08  Alfa Amore
A Fanat-x Tuning Teammel idén is várjuk olyan Alfa Romeo tulajdonosok jelentkezését, akik egyedileg szépítik, építik autójukat és szeretnék kiállítani büszkeségüket AlfaCityben.
Hírek >> 2022  

A 2017-es, a 2018-as, a 2019-es és a 2021-es AlfaCity egyik izgalmas programpontja volt a tuningautó szépségverseny és kiállítás, ahol az átlagtól eltérő, tuningolt Alfa Romeókat állítottunk ki.

Ha szerinted az Alfa Romeód a tuning kategóriába esik, akkor ez Neked szól! 
 
Jelentkezés emailben: tuningautokiallitas@alfacity.hu 
 
Amit kérünk: 
 
-  Kérjük, leveledben ismertesd az autódat (rövid leírás, mit változtattál, beépített cuccok, stb) és csatolj nekünk néhány fotót, amin minden jól látszik
- írd meg elérhetőségeidet, telefonszámodat is, hogy szükség esetén elérjünk
- ha az előzetes zsűrizés alapján beválogattunk, vállalnod kell, hogy legalább a szombati napon 10 és 17 óra között autód a kiállítói területen parkol (ha a pénteket is meg tudod oldani, az még jobb)
 
Az autók beválogatását és a rendezvényen történő zsűrizését a Fanat-x Tuning csapata végzi. 
 
 
Amit adunk: 
 
- Kiemelt parkolóhelyet a tuningautók között, a rendezvény közepén
- Kiposztoljuk az autód fotóját az eseménynél és az Instagramon is, hogy ott lesz AlfaCityben
 
A kiválogatott autókat AlfaCityben egy elkülönített kiállításon mutatjuk majd be, a résztvevő autók közt szépségversenyt rendezünk és a legszebb 3 egyedileg épített Alfa Romeót értékes ajándékokkal díjazzuk!
 
A nyertesekkel röviden beszélgetni fogunk a színpadon is.
 
Ezenkívül a közönségnek is lesz lehetősége szavazatot adni az általa legszebbnek ítélt tuning Alfának, tehát közönségdíjat is hirdetünk.
 
 
A Fanat-X-es srácokkal a Backstage 26. adásában részletesen beszélgettünk arról, hogy mi számít szerintünk jó tuningnak, így - ha bizonytalanok vagytok - érdemes megnéznetek ezt a videót a jelentkezés előtt: 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
AlfaCity

Az utolsó 3 hozzászólás:

tdemeter2022-08-29 11:26:00 // 44981
Ha Te nem találod fel magad ezen a rendezvényen, akkor szerintem Veled van a baj.
Igen, lehet ezt is mondani, én nem állítom, hogy a legjobb party arc vagyok. Aznap 3 órát álltam sorban és nem számítottam rá. Közben lemaradtam programokról, amelyek amúgy érdekeltek volna.Ez az apróság el is ronthattaa kedvemet.
Persze mondhatod, hogy miért nem jöttem pénteken vagy reggel 5-kor, mert akkor megúszhattam volna ezt, de ez nem volt nálam realitás...

Szerintem ha azt szeretnéd eldönteni, hogy akkor a rendezvény sikereres volt-e, elég ha megnézed a pozitív és a negatív visszhangok arányát.
Én biztos vagyok benne, hogy a többségnek pozitív élmény volt. Tehát ne érts félre, az, hogy erre a rendezvényre igény van, hogy mennyire látszik, hogy dolgoztatok vele az elvitathatatlan.
Ettől függetlenül szerintem azzal egyet kell, hogy érts velem, hogy ez a rendezvény már régen nem arról szólt, amiért egykor embereket csődítettetek össze az esztergomi dóm parkolójába. Én ott sajnos sohasem voltam, de pl Komáromban többször is. Ezeken a rendezvényeken nekem még jobban megvolt ez a parkoló hangulat, ami most hiányzott.
Szerintem hiányzott belőle az a community hangulat. Bármilyen fura is, de szerintem pl a Drive-In még ha kicsi is volt pont ezektől működött. Mert ott bevontátok magát a résztvevőket (főzés) és mert azzal, hogy moziba invitáltatok mindenkit, úgy mindenki egy kis közös dolgot csinálhatott szeretett autójában. Ezek azok az apróságok amitől egy rajongói rendezvény működik.

Nem hiszem, hogy ne lehetne egy olyan rendezvényt kreálni, ahol a rajongókat és a szponzorokat ne lehetne értelmesen összehozni. Azt is gondolom, hogy a sokak által vágyott típusok szerinti parkoltatást is meg lehetne próbálni egyszer. Én pl azt csinálnám, hogy az online jegyvásárlásnál bekérném, hogy milyen típussal jön az illető és ha csak a felét is adjátok el online, de az ott kapott statisztika alapján már lehetne releváns képet kapni a várható arányokról típusokra lebontva. Ha pl az jön ki, hogy 17% jön 147-essel, akkor ez az arány a parkolók felosztásakor is releváns infót adna. Kis szigeteket alakítanék ki ezeknek és hajrá. Ha mégsem jönne jól ki, akkor mi történne? Semmi, akkor majd parkolunk a többiek mellé mint eddig is.
Én viszont még ennél is tovább mennék. Úgy parkoltatnék mindenkit, hogy a parkoló autók megkerülhetetlen részei lennének magának a rendezvénynek. Típus szerint. Nem csinálnék pl tunning autóknak vagy veterán autóknak külön részt, hanem ezeket a többi közé tenném, és azt a feladatot adnám, hogy ezeket meg kell keresni mindenkinek.(mondjuk megjelölném őket egy sárga matricával,de azt sem árulnám el, hogy hány ilyen autó van pontosan. Külöböző feladatokat adnék a résztvevőknek amelyeket a résztvevőkkel közösen kellene csinálni és ezzel nyerhetnének. Csinálnék olyan versenyt is, hogy mondjuk a legszebb résztvevő autó, ezet a címet bárki kaphatná aki részt vett a rendezvényen. Ha valamiért 1-1 autó ezekből relevánssá válna, akkor azt mindig kihívnám a szinpad elé.
Ezzel az apróságokkal biztosan a parkolóban folyna az élet. Ugyanígy betenném az összes szponzort is ezek közé, szigetként. Ettől nekik nem lenne rosszabb, hisz mindenki átfolyna rajtuk is.
Mindezt előre lerajzolnám, a szimpadot pedig központi helyre tenném, ami mindenhonnét látható,hallható lenne. Az ötlet, hogy bárki felmehet és beszélhet az autójáról érdekes, de szerintem mi Magyarok ehhez elég szégyenlősek vagyunk (én biztosan).
Hagynék továbbá szabad területet az autók között/mellett is, hogy aki akar az ott lazulhasson.
Ugyanígy szerveznék aznapra közös autózást is, aki akar mehet. Olyan helyre szervezném ahol le lehet nyomni egy 30-40 km-es túra autózást, szigorúan a szabályok betartása mellett.
Merthát ez az egész nekem erről szól. A Communityről, a gyönyörű autókról és a menésről. Menni, vezetni, élvezni minden pillanatát.
Végül hagy mutassam meg nagyrabecsült Davide Cironi féle Driving Experience Day nevű rendezvényét, amire én magam is elmennék ha lenne ilyen újra.
Itt egy bazi nagy parkolóban gyülnek össze minden márka szerelmese ahol kb mindenki mindenkiét stírölheti majd elmennek közösen autózni. Jól látszik rajta, hogy nem kell sokminden a boldogsághoz, csak autók meg rajongók.
Kócosw2022-08-27 08:05:07 // 44980
abszolút osztom,de ezt írtam privátban is már Halesznak,hogy köszönjük a befektetett munkat,meg hogy az észrevételek építő jellegűek 😊😁
Kau2022-08-26 20:12:41 // 44979
Köszönjük a háttér információkat!
Én személy szerint sajnálom a zenei rész elhagyását, mert mi mindig megnéztük őket.
A tavalyi Janklovitsot is sajnáljuk, hogy védettségi kártya hiányában nem láthattuk, mert a család kedvence. Showder klub/Comedy central rajongóként nem sok új poént hallottam Musimbétől sem, de persze élőben látni azért más. :)
Azzal én is egyetértek, hogy fölösleges a legdrágább előadókat elhívni. De a falunapok is tele vannak "olcsóbb" mégis jó fellépőkkel.
Akinek túl hangos a színpadi program, az álljon hátrébb! Senki nem kényszeríti oda! Viszont akit érdekel, az meg nem hallja a korlátozott hely miatt. Ráadásul ahogy a színpad is írva volt, az ott történtekből semmit nem is láttál! Ezzel tényleg elkényeztettetek korábban és engedjétek meg, hogy ezt szóvá tegyük, mert ez visszalépés és nem értettük, hogy miért?
De nem győzöm leírni, hogy köszönjük a munkátokat és értékeljük a belefektetett időt és energiát! A negatívumok pedig mindig nagyobb visszhangot kapnak, mint a dicséretek.
Tudjuk mi is, hogy nem lehet mindenkinek megfelelni ;)