Foglalj szállást AlfaCitybe!

2016-06-04  Alfa Amore
Külön oldalt készítettünk, hogy egyszerűen tudj szállást foglalni AlfaCitybe, a Zánkai Üdülőközpont területén.
Hírek >> 2016  
Az idei AlfaCityre már rajtunk keresztül is foglalhattok szállást, sőt étkezésre is befizethettek! A foglalás csak előre fizetéssel együtt érvényes. A rendezvényhez kapcsolódóan csütörtöktől vasárnapig foglalhattok szállást.

Szeretnénk megkönnyíteni a dolgotokat, így ezen az oldalon mindent elintézhettek: csütörtöktől-vasárnapig bármelyik napra, bármilyen szállástípust lefoglalhattok, illetve reggelit, ebédet és vacsorát is rendelhettek.
 
A rendezvény szervezői ezzel az oldallal csak megkönnyítik a szállásfoglalás menetét számotokra, de nem számítanak fel plusz díjat a közvetítésért. Az üdülőközpont többféle lehetőséget kínál, két és többágyas ifjúsági szállás és kemping is rendelkezésedre áll. 
 
Az oldalon a foglalás után ki tudjátok fizetni a szállást, sőt reggelit, ebédet és vacsorát is rendelhettek az üdülőközpont éttermébe.
 
Részletek:

Betöltött 3 év alatt minden szolgáltatás ingyenes az üdülőközpontban, 14 éves kor alatt alatt pedig 50 százalék kedvezmény jár a szállás és az étkezés árából. Ezt, ha helyesen töltesz ki minden adatot, rendszerünk automatikusan kiszámolja.
 
A rendezvényhez kapcsolódóan csütörtöktől vasárnapig foglalhattok szállást.
 
A szobák elfoglalása 14 órától lehetséges, szobák elhagyása legkésőbb az elutazás napján 10 óráig. Vasárnap legkésőbb 9 óráig!
 
A megrendelt, kifizetett szállások, étkezések 30 nappal az érkezés előtt kötbérmentesen lemondhatók. 30-15 nap közötti lemondás esetén a megrendelt szolgálatások árának 30 százalékát, 14-8 nap között az 50 százalékát, 7 napon belüli lemondás esetén pedig 100 százalékát kell kifizetni (azaz ennyivel kevesebbet utalunk vissza).

Étkezés:

reggeli: menza jellegű, önkiszolgáló, kontinentális
ebéd: menza jellegű, önkiszolgáló, 2 fogásos (leves+főétel), gyümölcs
vacsora: menza jellegű, önkiszolgáló, 2 fogásos (főétel+desszert), gyümölcs

Szállástípusok és árak:

Központi szállodaépület 
Az üdülőközpont 2012-ben felújított központi épületében több szinten helyezkednek el a szálláshelyek, melyek 1, 2 és 3 ágyasak. Ezek a szobák nem rendelkeznek saját fürdőszobával, közös zuhanyzó és WC a folyosón található. A szálló szobái mozgáskönnyítettek.
 
Központi épület 1 ágyas (közös fürdő/Wc): 3200 Ft/fő/éj
Központi épület 2 ágyas (közös fürdő/Wc): 3200 Ft/fő/éj
Központi épület 3 ágyas (közös fürdő/Wc): 3200 Ft/fő/éj
 
 
Téliesített üdülőházak 
A 2009-ben felújított szálláshelyeken 2, 3, 4, 6 és 8 ágyas, saját fürdőszobás szobák találhatók. A két légterű családi szobák miatt a szálláshelyek nagycsaládos vendégek számára ideálisak. Minden közös társalgó televízióval felszerelt. A téliesített szálláshelyeken teljes körűen akadálymentesített épület is található mozgáskönnyített szobákkal.
 
Téli üdülőépület 2 ágyas: 5900 Ft/fő/éj
Téli üdülőépület 3 ágyas: 5700 Ft/fő/éj
Téli üdülőépület 2+2 ágyas ikerszoba: 4900 Ft/fő/éj
Téli üdülőépület 6 ágyas: 3800 Ft/fő/éj
Téli üdülőépület 8 ágyas: 3700 Ft/fő/éj
2 ágyas apartman: 5900 Ft/fő/éj
 
 
Nyári üdülőházak 
Az üdülőházakban 2 és 10 ágyas szobák vannak. A 2 ágyas szobák mindegyike saját fürdőszobával rendelkezik, a 10 ágyas szobákhoz közös zuhanyzó és WC tartozik. Az épületekben teakonyha és társalgó szolgálja a vendégek kényelmét.
 
Nyári üdülőépület 2 ágyas: 3200 Ft/fő/éj
Nyári üdülőépület 10 ágyas (közös fürdő/Wc): 2000 Ft/fő/éj
 
 
Faházak 
A 6, illetve 9 személyes, három-háromszobás komfortos faházak mindegyikében felszerelt konyha és televízió található.
 
Kisfaház 2+2+2 fős: 4800 Ft/fő/éj
Nagyfaház 3+3+3 fős: 4800 Ft/fő/éj
 
 
Horgásztanya 
Közvetlenül a Balaton partján lévő horgásztanya faházai 10 fő befogadására alkalmasak. A házakban emeletes ágyak találhatók. A faházakhoz tartozó külön épületekben közös zuhanyzó és WC, felszerelt konyha van, továbbá szabadtéri sütő- és főzőhely is a vendégek rendelkezésére áll.
 
Horgásztanya 10 ágyas: 2000 Ft/fő/éj
 
Kemping 
Az üdülőközpont területén kemping is rendelkezésünkre áll. A kemping területén közös zuhanyzó és WC található, valamint a kempingezők részére elektromos csatlakozási lehetőség biztosított.
 
Kemping: 1600 Ft/fő/éj
 
A foglalást a www.alfacity.hu/szallasfoglalas oldalon intézheted. Ugyanitt további képeket is találsz. Ha maradt kérdésed, írj a szallasfoglalas@alfacity.hu címre!
 
Írta:
Alfa Amore