Alpha Assistance - segítség az utakon

2009-05-22  Alfa Amore
Biztos Veled is megesett, hogy kedvenc Alfád valamilyen oknál fogva mozgásképtelenné vált. Az Alpha Assistance most segít!
Hírek >> 2009  

Biztos Veled is előfordult már, hogy nem indult el az autód, vagy útközben meghibásodott, esetleg összetörték. Ilyenkor általában mindig az ideges telefonálgatás következett, trélerét, szerelőért, ismerősök segítségéért.

Az Alfa Amore tagjai által kitalált és üzemeltetett Alpha Assistance megoldást kínál erre a problémára: egy éves átalánydíjérért cserében biztos lehetsz abban, hogy ha ilyen történik, akkor 60 percen belül a helyszínre érkezik a szerelő vagy a tréler, sőt akár a továbbutat vagy a szállást is megszervezik.

A szolgáltatás a 15 évesnél fiatalabb autóra vehető igénybe és természetesen nem csak Alfa Romeókra, hanem bármilyen autóra.

Az Alpha Assistance szolgáltatása már bruttó 7.900 forintért elérhető!

Figyelem! Az Alfa Amore tagjainak 10 százalékos kedvezmény jár az Alpha Assistance díjaiból! Ha július 31-ig regisztálsz és befizeted a választott csomag díját, sorsoláson veszel részt. A szerencsés nyertesek a második évben ingyen megkapják a választott csomagjukat. (A 10 százalékos kedvezményt az Alfa Amore tagjai csak egy autóra vehetik igénybe)

Keresd fel az Alpha Assistance weboldalát a további részletekért, tájékozódj a különböző csomagokról és regisztrálj!

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Balesetek