Autókulcs másolás, ha pótkulcsra van szükséged!

2019-12-21  Hirdetés
Adódhat olyan élethelyzet a mindennapokban, amikor is a szükség mutatkozik egy újabb kocsikulcsra.
Hírek >> 2019  
Sok cég foglalkozik ezzel a tematikával, többek között mi is. Autókulcs másolás, ha pótkulcsra van szükséged!
 
Fontos tudni, hogy a másolás csak abban az esetben lehetséges, ha megvan az eredeti nyitószerkezet. Amennyiben nem ez a helyzet, akkor is tudunk megoldással szolgálni. A zár gondos kiszerelését követően kiolvasható az a bizonyos mechanikai kód, amely alapján elkészíthető az új profil. A következő lépés az lenne, hogy a jármű számítógépes rendszeréhez csatlakozva kiolvassuk az indításgátlót, azaz immobilisert és az így megszerzett adatokat beépítjük a kulcsba építendő új chipbe. Csak ilyen módon lehet teljesen friss indítószerkentyűhöz jutni.
 
 
Ennél sokkal egyszerűbb a folyamat, ha megvan legalább egy példány az eredetiből, mert ezen esetben a folyamat sokkal egyszerűbb és gyorsabb. Egyszerűen a meglévőből át kell menteni az adatokat az újba. Sokkal könnyebb és költséghatékonyabb időben gondoskodni pótkulcsról, mint baj esetén megoldani a felmerült problémát.
 
Pótkulcsra szükség lehet akkor is, ha mondjuk, céges kocsiról van szó, amit több dolgozó is vezet, vagy pedig ha a családban több aktív sofőr van.
 
Diszpécsereink telefon hívhatóak a nap bármely szakában. Érvényes ez a hétvégére is. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szolgálati irodánk munkatársai folyékonyan beszéljenek angolul és németül is. Ezáltal külföldi állampolgároknak is tudunk gyors és hozzáértő segítséget nyújtani.
 
Mindenféle gépjármű típushoz el tudjuk készíteni a szükséges kelléket, legyen szó hagyományos változatról vagy pedig éppen ellenkezőleg, a legkorszerűbb fajtákról. A másolás mellett autózár nyitással és karbantartással is foglalkozunk. Több éves tapasztalatunknak köszönhetően munkatársaink jól ismerik az összes, vidékünkön előforduló zárrendszert.
 
A gond megelőzéseként fontos az autókulcs másolás, ha pótkulcsra van szükséged! Professzionális gépekkel és számítógépes rendszerrel dolgozunk, a SILKA Futura CNC elektromechanikus másológép csodákra képes. 

(X)
Írta:
Hirdetés