Az Elaforg AlfaCityben!

2019-07-08  Elaforg
Az Elaforg idén is kedvezményekkel vár AlfaCityben.
Hírek >> 2019  

Az Elaforg 2000 Kft, az Alfa Romeo tulajdonosok által jól ismert cég - az Alfa Amore több mint 15 éves állandó partnere - idén is kitelepül Európa legnagyobb Alfa Romeo találkozójára és bemutatja főbb termékcsaládjait, úgy mint, a Selénia kenőanyagokat, a Rotinger sport-féktárcsákat és Petronas autóápolási családját, a Durance termékcsaládot. 

A korábbi évekhez hasonlóan a rendezvény előtt leadott rendelésed akciós áron átveheted a helyszínen, a változás csak annyi, hogy már pénteken is megtalálhatók leszünk a rendezvényen. Várjuk rendelésed az elaforg2000@elaforg2000.hu mail címen! 

Az Elaforg 2000 Kft forgalmazza az Alfa Romeokba való gyári kenőanyagokat, úgy mint a Selénia motorolaj, vagy a Tutela termékcsaládba tartozó manuális és automata váltóolajok, kormányszervó kenőanyagok, fékfolyadékok, de ott vannak a fagyállók, szélvédőmosók és egyéb kiegészítő termékek, mint pl az autóápolási termékek. 
 
A Petronas Durance autóápolási családban megtalálható minden olyan termék, mely ahhoz szükséges, hogy szeretett Alfánk megkapja a számára legmegfelelőbb gondoskodást, odafigyelést. Ebben segít a Felnitisztító, mely minden szennyeződést könnyedén eltávolít a felniről; a gyönyörű fekete eredeti gumiszínt kihangsúlyozó Gumiápoló; a műszerfalak szépségét visszaadó fényes és matt Műszerfalápolók, a Kárpittisztító; a picit karcos felületek kezelésére megalkotott Kvarceltávolító és a GyorWax. Próbáld ki termékeinket és vásárold meg őket akciósan a sátrunknál! 
 
Az Elaforg 2000 Kft-nél  a kenőanyagok és az autóápolási termékek mellett, alkatrészek széles választékával is találkozhatsz, kínálatunkban megtalálható a Rotinger sportféktárcsa család is. A Rotinger féktárcsák mindegyike egy speciális gyártástechnológiával készült, mely során felületkezelést is kapnak, így segít a rozsdásodás kialakulásának lassulásában. A különböző fúrás- és marásmintáknak köszönhetően nem csak esztétikailag vonzóbb a megjelenésük, de kiemelkedő teljesítményt érhetünk el mindenfajta fékezési körülmény közepette. Gyere el az Elaforg sátorhoz a találkozón és tekintsd meg a Rotinger sportféktárcsa családunkat. 
Ha lemaradtál a találkozó előtti kedvezményes rendelésről, akkor pénteken és szombaton is lesz még lehetőséged az Elaforg sátorban kedvezményesen rendelni olajcsere-szettet, kenőanyagot vagy más alkatrészt. Várunk Mindenkit a kiállítói sátrunknál!

Az utolsó 3 hozzászólás:

Zsolt1552020-02-04 08:42:21 // 44547
Jó bizony! 👍☺
GT Ɨ|ѯ2020-02-04 06:58:04 // 44546
HaNGyA2020-02-03 19:32:58 // 44545
Hmmm... 😁

Egyébként, így utólag olvasva a hozzászólásomat, elnézést kérek, ha puffogósra sikerült! Nem állt szándékomban fröcsögni vagy megbántani senkit!
Csak azt szerettem volna megfogalmazni, hogy a kisebb volumenben megszervezett összeröffenéseknek lehet egy olyan családiasabb, emberközeli hangulata, amit kár lenne elfelejteni ebben a "nagy durranásokra és szenzációkra" trenírozott világunkban.
És nem feltétlenül, a "régen minden jobb volt" burgonyaszirom reklám beszél belőlem, hiszen aki volt pl. a mogyoródi Drive-in-en, az tudja miről beszélek... 😉