Genfből jelentjük: Alfa Romeo Tonale

2019-03-04  Alfa Amore
Most már biztos: holnap egy új Alfa Romeót mutatnak be Genfben! A hírek szerint a Tonale nevű C-SUV plugin hibrid hajtást kap.
Hírek >> 2019  

Az Alfa Amore tudósítói megérkeztek Genfbe! Az elmúlt hetekben, napokban csak pletyka volt, hogy az Alfa Romeo egy új modell bemutatására készül, de most már biztos, hogy kedden, a sajtónapon leleplezi legújabb koncepcióautóját, a Tonale elnevezésű C-SUV-t. A hétfő késő esti órákban pár újabb lesifotó került fel az internetre, amelyek alapján egy vagány városi autót látunk: a kategóriában nem nagyon használt keret nélküli ajtókkal! További érdekesség, hogy úgy tűnik: a hátsó kilincseket - a 147-156-ból ismert módon - az ablakkeretbe rejtették.

 

Az autó a hírek szerint nagyjából egy Jeep Compass méretű, kicsi szabadidőautó lesz, de 2020 közepe előtt nem kerül gyártásba. Olasz hírportálok értesülései szerint a Tonale plugin hibrid hajtást kap, ahogy a közeljövőben a Jeep Renegade és Compass is.

Az alábbi videóban elmondunk mindent, amit megtudtunk, és a Tonaléról eddig megjelent összes fotót is bemutatjuk. 

Az Alfa Amore genfi tudósításait az Elaforg 2000 Kft., a Tonino Lamborghini Kávé és az Olasz Autók Háza támogatta.

Kedden és szerdán részletes videóbeszámolókkal és sok-sok fotóval jelentkezünk majd, kövessetek minket a Facebookon, az Instagramon és a YouTube-csatornánkon!

Írta:
Alfa Amore