Motoros találkozó rendezvénysátorral

2020-02-20  Hirdetés
Hangos motorok és főleg nagy teljesítményű gépek. A motoros találkozó különleges friss híreket hoz a motorsport világából.
Hírek >> 2020  

A látogatók külömböző motorkerékpárokat, robogókat, de motoros kiegészítőket is, például sisakot, ruhát és cipőt nézhetnek meg a rendezvényen. Rock koncertek kísérik többnyire a rendezvényeket. 

Az ilyen eseményekre általában hétvégén kerül sor, néha négy napig is tartanak. A rendezvény szervezőinek gondoskodniuk kell a látogatókról. A nagy rendezvénysátor felállítását is a szervezők végzik. A rendezvény során sok zenekar lép fel a színpadon. A látogatók örülhetnek a jó zenére, ételre, barátságos légkörre és különösen sok motorkerékpárra.

Rendezvénysátor a motorkerékpáros találkozón

A motorkerékpáros találkozások szabadtéren történnek, a szép időjárás nem mindig garantált. Mobil sátraink ideális társak a motoros eseményekhez. A versenyzők számára tetőfedést kínálnak, és a szervezők szintén használják a színpad tetőfedésére, VIP terület létrehozására vagy értékesítési sátorként is használható az összecsukható rendezvénysátor.

A falak különállók és vízhatlanok. Kiváló védelmet nyújtanak, és ellenállnak az erős UV sugárzásnak. Időjárástól függően használhatja az oldalfalakat a sátor nyitott vagy zárt lehet. 

A szerkezet acélból vagy eloxált alumíniumból készül. A sátor lábak hatszögletű profilja biztosítja a sátor kiváló stabilitását. Pavilonok extrém körülmények között való használatra voltak tervezve, a szélállóság akár 70 km / ó.

Szemek előtt a versenyen

8 méretben és különböző színben kaphatók a sátrak. Ponyvákra nyomtatást is készítünk. Grafikai részlegünk eredeti sátrat készít kiváló minőségű nyomtatással, reklámmal vagy logóval az Ön igényei szerint.

Az ollós rendszernek köszönhetően a sátor elrendezése rendkívül gyors és egyszerű. Egy egyszerű mozdulattal összecsukhajta vagy felállíthatja a sátrat. 

Pavilon sátrak meggyőzik Önt minőségükről és sokoldalú felhasználásukról. Készüljön fel a következő motoros eseményre egy versenysátorral.

(X)

Írta:
Hirdetés