Autoglym Shop

2015-01-19  Alfa Amore
Vásárolj kedvezményesen Autoglym termékeket!
Hírek >> 2015  

Miért Autogylm?

A több mint negyven éves angol márka mára egyet jelent az elérhető árú, minőségi autóápolással. Az Autoglym termékei megtalálhatók a járműipar minden területén és egyformán alkalmasak professzionális felhasználók, autó szépségversenyek rajongóinak vagy egy átlagos autótulajdonos igényeinek kielégítésére. 

Az Autoglym termékei több mint 40 autógyártó és autó klub ajánlásával rendelkeznek. A vállalat kiemelkedő ismertségnek örvend világszerte, amit számos járműipari eseményen történő megjelenéssel ápol.

Ki mennyire elégedett a termékkel az alfások között? Megtudod a blogbejegyzésekből.

Miért tőlünk?

Mert közösségben az erő! Az Alfa Amore egyedi, kedvezményes árakon kínálja Autoglym termékeit az Alfa Amore tagoknak! Győződj meg róla magad!

Rendelés menete - 10-15 % kedvezmény az Alfa Amore tagjainak!

A kedvezményes rendelés csak a rendes, aktív Alfa Amore tagok számára elérhető, azaz regisztrált vendégnek nem elég lenni. Amennyiben Alfa Amore tag vagy, az AA jelzésű ár érvényes és az „Rendelés Alfa Amore tagként” linkre kattints bejelentkezve! 

A rendelés menetéről, házhozszállításról és szállítási költségekről az aktuális Rendelési oldalon tájékozódhatsz.

valami

   
 

 

Írta:
Alfa Amore
Kapcsolódó topic:
Autóápolás

Az utolsó 3 hozzászólás:

frusciante2020-01-12 20:41:45 // 1256
Nálam a tarcsi alkatrészek is a legjobbat kapják....😂😎😂😂 Valaki próbálta már az autiglym termékeket? Esetleg van olyan aki használta és másra váltot?
tdemeter2019-07-24 16:17:48 // 1255
Hát igen, azt utána csepp mentesen nehéz tartani.
Balatonbogláron vagy egy kézi mosó, ahova egyszer az alfacity miatt kerültem. Nem volt már időm itthon lemosni, na mondom majd ott.
Már készítettem a rongyokat, hogy letörölgessem a cseppeket, de a mosóban értetlenkedett a fószer, hogy mégis minek? Csepp mentesen szárad.
Nem akartam elhinni, de tényleg. Egyszerűen semmi nem volt rajta. Ott annyira lágy a víz, hogy döbbenet.
Itthon bárhová elvihetem cseppesen fog megszáradni.
Ja és bogláron még a víz is elég meleg és a nyomás is jó, szóval tökéletes mosó volt.. Igaz ez jó pár éve történt már....
WarbiRunner (Gyuri)2019-07-24 16:10:29 // 1254
Igen, nekem is ezt a már inkább fél ipari kategóriát javasolták, ezen belül is a Comet termékeket. Egy dolog miatt nem ruháztam még be, az itthoni víz annyira kemény, hogy tiszta vízkő az autó egy sima vödrös mosás után is. Még nem volt időm ennek utánajárni, hogy sima polifoszfátos vízlágyító patronnal ez megoldható e pl. Hosszú távon megérné egyébként itthon megoldani a mosást.