#teddleakulcsot

2020-03-25  Alfa Amore
Összefogásra buzdító kezdeményezéssel járul hozzá a koronavírus járvány elleni védekezéshez a Fiat-Chrysler.
Hírek >> 2020  

A #teddleakulcsot címmel életre hívott akciójában az FCA-csoport magyarországi képviselete arra kéri a Fiat, az Alfa Romeo, és a Jeep tulajdonosokat, illetve minden felelősen gondolkodót, hogy lehetőség szerint se gyalog, se autóval ne menjenek el otthonról, hogy ezzel is lassítani lehessen a koronavírus-járvány terjedését. 

Az akcióhoz csatlakozva Rákóczi Ferenc, az Alfa Romeo márkanagykövete, illetve Tóth Gabi és Krausz Gábor Jeep-nagykövetek is elkészítették videójukat. Használd Te is a #teddleakulcsot hastaget a Facebookon és az Instagramon!

"Akkor tudunk tovább lépni, a jövőben is élvezni a DolceVitát, a szabadságot és a természet adta élményt, ha most otthon maradunk” – emlékeztet mindenkit Krupp Tünde. Az FCA magyarországi marketingvezetője reméli, hogy a #teddleakulcsot kezdeményezés gyorsabban terjed majd, mint az, aminek a megfékezésére kitalálták. Figyelmeztet, rendkívül fontos, hogy mindenki megértse, azzal segítünk a legtöbbet a járvány elleni küzdelemben, ha vigyázunk magunkra és embertársainkra.

Az Alfa Amore is mértékletességre kéri minden követőjét, ha tudsz otthonról dolgozni, akkor tegyél is így. Próbáld minimálisra szorítani a találkozásaidat, barátaiddal tartsd a kapcsolatot telefonon vagy az interneten, és próbáld otthonmaradásra bírni idősebb barátaidat, szüleidet, nagyszüleidet, azaz a veszélyeztetett, 65 éven felülieket.

Persze jó ötlet csak úgy autózni egyet, de gondold át, ha csak meg kell állnod tankolni, az már pont eggyel több felesleges találkozási lehetőség a koronavírussal...

Írd meg kommentben, hogy te hogyan oldod meg az otthonmaradást, hogyan vészeled át ezt az időszakot.

Írta:
Alfa Amore