A legjobb csajok Genfben

2009-03-13  BeeGee
Az Alfa Romeo stand látványtervezőinek bizony mindig nehéz dolguk van, hogy olyan hölgyeket állítsanak autók mellé, akiket észre is vesznek a dizájnos gépek mellett. Nézzük, hogy sikerült idén a szépségrangsor!
Magazin >> A vírus mögött  

Hiába, az autó még mindig férfias dolog, pláne ha olasz és sportos. Élesszemű tudósítónk elmondása szerint akarva sem talált volna olyan standot, ahol jóképű playboy teszi kívánatosabbá a portékát. Azért hozzá tette, hogy nem is igazán keresett ilyet. A hölgyolvasóinktól ezúton szeretnék elnézést kérni; ez a cikk nem nekik szól. Miután kibeszéltük az autós újdonságokat, jól esik kicsit mazsolázni a hostessek között, szigorúan a házunk táján maradva. Teddy megsúgta: a csajok is itt voltak a legszebbek.

No5: Brera

Az egyenes barna hajzuhatag alól csábosan előbújó vállak észrevétlenül terelik el a figyelmet a kevésbé domborodó melltájékról. A csel sikerült, a formás derék és az éles arcnak köszönhetően a kissé túl biztos lábakon álló (értsd: egy harisnyányival vastagabb a kelleténél) Brera Baby az 5. helyezet!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No4: GTA

Az ős GTA mellett pózoló vékony arcú ideál igazából kakukktojás. A különleges és ritka autó nem hozta zavarba, vagányan tette magáévá. Érzéki érintések a tetőn, buja torna a motorháztetőn és egy tutajos kacsintás a fotósnak – meghozta az eredményét. A kissé túl vékonyra sikerült modell ugyan szimbiózisban áll a GTA-val (tudod, könnyített) ám a férfiszemnek nem okoz pupillatágulást. GTA Lány a 4. helyen pózol.
 
 
 
 
 
 
 
 

No3: MiTo

Brera Baby unokahúga, büszkén feszít a kis MiTo mellet: vidáman elhajtana vele. Gyermeki tekintet és a finom arc formája megalapozza a kisugárzást, és szerencsére a többi ív, domborulat és hajlat sem okoz csalódást. Bizonyára nincs az a férfi, aki nem jönne zavarba, ha csábos ajkaival a fülébe suttogja: akarom az autódat! Vigyázz, ha találkozol vele, Bella MiTo a 3. helyről maradandó sérüléseket okozhat!
 
 
 
 
 
 
 
 

No2: 8C Competizione

Az egyetlen szőke szépség komoly tekintetével mozdulatlanná dermeszti flörtpartnerét. Tökéletes formáiból csak annyit enged sejtetni, ami elegendő kiindulópont a fantázia számára, hogy testet öltsön a tökéletes forma, ami akár a 8C Competizione emberi megfelelője is lehet. A nyúlánk de sportosan elegáns formák bizsergetően szexivé varázsolják a 8C hercegnőjét, kár hogy már az első nap fáradt szemekkel jelent meg. Ez bizony elég volt az elsősség elvesztéséhez, de a 2. hely sem szégyen!
 
 
 
 
 
 

No1: 8C Spider

Manapság fontos téma a környezetvédelem. A 8C Spider ártatlan fehér színű sportautója jól leplezi, hogy az egyik utolsó mohikán a klasszikus sportautók között. És egy ilyen lányról elhiszem, hogy csak az Alpok legtisztább harmatvízével mossa az arcát, a legselymesebb virágok szirmaival balzsamozza testét és a plasztikáról még nem is hallott. Tuti, hogy freonos dezodort sem használ. Az érintetlen erdő tündére ő, aki ruhát is csak illemből vett fel – legszívesebben nem viselné. A 8C Spider angyala az 1. helyre szállt le.
 
 
 
 
 

Kapcsolódó galériák:

Írta:
BeeGee
Kapcsolódó topic:
Az örök téma :)

Az utolsó 3 hozzászólás:

Inter156 (il mascalzone)2024-02-25 01:29:28 // 6727
Van az az alkohol mennyiség,hogy még puszilgatnák is!
itt minden előfordul :-D
Dévid2024-02-24 18:59:13 // 6726
Első blikkre álcázott sebességmérőnek nézném én is.
Kócosw2024-02-23 18:56:17 // 6725
simán nem tudnák értelmezni 🤣