Tagok >> AlfaWatch >> Giulietta 1.4 TB Super

Giulietta 1.4 TB Super - főkép

Blog

2019-10-27
Kis módosítás

2019.10.26.-án volt pont kettő éves, amikor megkapta ez első "módosítást" a szeretett Alfánk. Ennyi idő elteltével is szeretem nagyon az autót, különösebb probléma nem volt vele, megbízható, napi használatra is tökéletes, igazi igásló!:) Rendeltem Olaszországból utángyártott 17"-os alufelniket Tovább »

2018-02-06
Első garanciális javítás??!

Elvittem a kicsikét, mert volt kettő érdekes jelzése. Egy alkalommal zárás után beriasztott, és két alkalommal légzsák hibát jelzett, de ez pár másodpercen belül elmúlt... Régebben észrevettem, hogy az ablaktörlő kettő szakaszos fázis törlése megegyezik, valamint amikor a hátsó ablakot mosom, egy k Tovább »

2017-12-31
Első szerviz + tapasztalatok.

Eltelt kicsivel több, mint kettő hónap, jelenleg 3600 Km van a kis olasz csodában. 3000 Km-es szerviz megvolt 2962 Km állásnál. Minden rendben volt, amit a fórumon már említettem, vagyis a motor alatti lemez csavarjait remélem már jól meghúzták. Valaki korábban már említette, hogy az Alfa szervize Tovább »

2017-12-03
Az első benyomások:)

Hosszas idő, sok álmatlan éjszaka után megszületett a döntés, és le lett foglalózva a Giulietta Augusztus 4.én. Október 26.-án lett átvéve Budaörsön. Sok rosszat és sok jót hallottam az Alfákról. 12 év megbízható Volvozás után kicsit szkeptikusan álltam a dolgokhoz. Ez kezd eloszlani, de mindig van Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulietta 1.4 TB Super
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2017
  • Színe:Fehér
  • Jellemzők:
    Super felszereltségen felül van benne tolatóradar, ülésfűtés, reteszes riasztó és elektromos gerinctámasz.
  • Egyéb:
    Nagy örömömre és hosszas nézelődés, vágyakozás után megérkezett 0 kilométeresen :)!

Fotóalbum