Tagok >> Kormos >> 145 1.9 8V 105 LE

Autó adatlap

  • Típus:145 1.9 8V 105 LE
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Sportos megjelenés, és meglepően dinamikus kis autó! Kényelmes és nagyon szerethető formavilág! Korához képest szerkezetileg jó állapotú, és egyszerűen csak imádás van! Néha próbára tesz, de hát ilyen a mi kis kapcsolatunk! Nem tudok rá haragudni, ha vezetem mindenért kárpótol!
  • Extrák:
    Elektromos ablakemelők elöl, Fejtámlák elöl [2 db], Fényszóró-távolságállítás belülről, Fordulatszámmérő, Hátsó ablaktörlő-mosó berendezés, Indításblokkolás, Katalizátor, bőrbevonatú sebességváltókar, Kormányoszlop: állítható magasságú, Központizár, Külső visszapillantó tükrök: belülről állíthatók, Légzsák a vezetőoldalon, Pótféklámpa [harmadik féklámpa], 6 hangszóró], Sebességváltómű: 5 fokozatú mechanikus, Spoiler a küszöbnél, Szervokormánymű: sebességfüggő, Színezett hővédőüvegek, Vészhárítók a karosszéria színében
  • Egyéb:
    1.9 JTD 8V szív dobog a kis harcosomban,és az eddigi alfáim közül ez adja számomra a legsportosabb érzést! Idős autó de, mégsem érzem ha vezetem hogy régi vagy váltanom kellene egy újabbra, mert úgy megszerettem mintha a gyerekem lenne! Vagy nem is tudom.. Érdekes érzés, és egyben megmagyarázhatatlan! Rossz passzban kerűlt hozzám, de azóta sok mindent helyre hoztam rajta! Komplett új műszerfal, új ülések, futómű felújítás, kettőstömegű, kuplung, olaj csere vezérlés és némi cicoma matrica stb... Nemsokára új fényezés is kap!! És még ki tudja hol a vége!? De hát tudjátok, hogy van ez! Az hogy veszek egy másik alfát az már biztos, de tőle nem válok meg soha! Egyszer majd a fiamé lessz, ha látom hogy ugyanúgy szereti majd mint ahogy én!

Fotóalbum