146 1.9jtd - főkép

Blog

2018-11-03
Hátsó ablaktörlő mizéria.

Régen jelentkeztem már, de újra itt vagyok. Első körben lecseréltem a hátsó ablaktörlőn a gumit. Csodálatos, szépen is töröl, de csak esőben lehetett használni, mert valamiért az ablakmosó folyadék nem jutott el hátra. Átnéztem elől a kis csöveket, ott nem láttam, hogy mellé fújna. Lezárt csomagtér Tovább »

2018-08-13
Hátsó kerékcsapágy + egy kis meglepi...

Elkezdett nyöszörögni a kocsi hátulja, én, mint annyira hozzá nem értő, azt hittem, hogy biztos szilent lesz. Aztán kicsit olvasgattam, meg láttam, hogy fura a kerék dőlése, és így csapágyra tippeltem. Mentem is a szerelő bácsihoz, és megerősített, hogy ez bizony csapágy. Kicserélte mindkettőt nagy Tovább »

2018-07-08
1/4

Nagyon jó lenne, ha elérhető lenne a 4/4 :D Tegnap út közben ért el, aztán persze a képet nem én csináltam! Tovább »

2018-07-07
Fényszóró magasság állítás!

Reggel elindultam Nyíregyházára bontókat vadászni, hogy esetleg találok valahol egy magasság állító motort, mivel nekem a balos nem ment... A harmadik helyen kaptam egy 145 komplett lámpát 5.000-ért. Na mondom irány haza, közben egy gyors kocsimosás, aztán szerelés. Szétszedtem a lámpát kiszedtem a Tovább »

2018-07-05
Futómű igazítás!

Egy hét, és egy nap szenvedés után végre hazatért a "nagyvérű" ! Kapott bal elől egy új lengőkart és gömbfejet, és a szerelő (Akihez eddig jártam a már családi Fabiaval kb csak azt javította, amit elmondtam,h tapasztalok, ezzel ellentétben a mostani azért átnézi a kocsit, ha elviszem hozzá. Ez nekem Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:146 1.9jtd
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1999
  • Színe:Piros
  • Jellemzők:
    Kicsit ütött kopott, elverte szegényt a jég is, de idővel minden kis hibája javítva lesz, és régi pompában tündököl majd.
  • Extrák:
    Klíma, ABS, 4xelektromos ablak, 2 légzsák, állítható kormány magasság, vezető ülés magasság állítás. Chip (135LE)

Fotóalbum