147 1.6 Ts  - főkép

Blog

2019-05-19
Féknyereg csere

Kelleténél hosszabb szenvedés* után végre kicserélődött a féknyereg! :-) * sípolt --> fékbetét, féktárcsa csere.. sípolt --> csúszkák cseréje.. sípolt --> fékdugattyú polírozás, csúszkacsere 2.0... sípolt --> átjáratás. csúszkák újra kenése, dugattyú polírozás 2.0... sípolt --> Na Tovább »

2019-05-09
Olajcsere, tényleg ennyire jó a Selenia vagy csak placebo?

Szóval, eddig Total olaj volt az autóban, úgy voltam vele, hogy szabványnak megfelel jó lesz, el is döcögött vele, addig nem volt gond, na most 8900 km totalozás után kapott Selenia 20k-t, már az első 100 kilóméteren halkabb volt az autó, lehet, hogy csak a friss olaj miatt, de én egyenlőre ezt betu Tovább »

2019-01-14
Légtömegmérő csere és a rendszám világítás

Mint már régebben meséltem, a légtömegmérőt kitisztítottuk, de ennek ellenére a rossza datok küldése az ECU-nak nem javult így egy csere mellett döntöttünk. Hívtam is az alkatrészes havert, hogy nekem mi is kell, 25.000 forintomba került egy új, BOSCH légtömegmérő amit be is építettünk még aznap, a Tovább »

2018-12-17
Vezérlés, vízpumpa

Kötelező, elkerülhetetlen költség időnként, így nem volt kérdés, hogy meg kell csinálni, az autó INA vezérlést + vízpumpát kapott, nagyon meglepődtem, a dobozban semmi nem Made in China volt, hanem Germany, és Canada, ez egy nagyon jó pont volt az INA-tól, be is került a helyére, hívott a szerelő, h Tovább »

2018-11-25
Az első nagyobb szervíz + téligumi

Kezdjük az elején: Fékek Kopó alkatrész, kérdés sem volt, hogy cserélni kell, szerelő szerint a tárcsák kibírnak még 8-10 ezer kilómétert biztosan de ha óvatosan használom 15-öt is, tekintve az élettartamukat, és a legutóbbi cserét, ragaszkodtam az újhoz, TRW tárcsákat, előre hűtötteket, há Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum