Mutasd

>> Szerviz2020-11-29

A hétvége alatt átestem egy igazoltatáson, amit sajnos nem úsztam meg szárazon, ugyanis a sors úgy akarta, hogy adakozó hangulatomban legyek és a pénztárcám tartalmát a rászoruló rendőrökre hagyjam. A büntetés oka pedig az utólagosan beépített Xenon egyik égője okozta. Alkalomadtán pislogásba kezdett, de pár határozott saller mindig észhez térítette. Jelen esetben is ez volt alkalmazva, de sajnos menet közben adta meg magát és este pedig csak jómagam és az árnyékom járt a rend éber őrei közelében. Egy szó mint száz, meg kell javítani.

Az előző égő cserém óta maradt egy használható darabom pont ilyen vészhelyzetekre. Rutinos mozdulatokkal kis is cseréltem, de sajnos a pislogás nem hagyott alább. Jött a B-terv: csatlakozók, kábelek, testek. Kiderült, hogy az égőnek semmi baja viszont volt egy érintkezési hiba az egyik kábelnél amit orvosoltunk is, illetve áttisztítottuk a csatikat is. Azóta teszi a dolgát, ahogy kell !

Miközben ezt oldottuk, figyelmes lettem a hűtőtartályban lévő folyadék mennyiségére, ami riogatóan kevés volt. Közelebbről megvizsgálva feltűnt, hogy a tartály egyik pipája meg van repedve és ott ereszti el a folyadékot. Ezt egy egyszerű ragasztással és egy új acél bilinccsel oldottuk meg.