Tagok >> jago >> Brera/Spider 2.2 JTS

Brera/Spider 2.2 JTS - főkép

Blog

2020-11-17
A bölcső

Gyerek hiányában is kell néha a bölcső kérdéssel foglalkozni, ha az ember olyan dolgokra adja a fejét, hogy vesz egy Brerat (Spidert/159-et, tökmindegy). Na igen, ugyebár ez ezeknél népbetegség, hogy az alkatrészt megeszi az idő. Pontosabban a rozsda. A kocsi "asvájc"-ból származik, nem olyan vés Tovább »

2020-10-05
Bowdenes balhé 2.

2020. október Édesanyám születésnapjára készülünk épp, arccal "a betegségből" kifelé. Van tennivaló bőven, home office, az elmúlt 3 hétben felgyűlt munka. Spórolgattam az elmúlt pár hónapban, kellett egy új fényképezőgép, a régi Nikonom már igencsak viseletes. Meg is lett a kiszemelt "ágyu" Tovább »

2020-10-05
Bowdenes balhé

2020. augusztus: Én rohadtul utálom a meglepetéseket. Én az az ember vagyok, aki akkor is tudni akarja hogy mit kap születésnapjára, ha azt egyáltalán nem áll szándékában elárulnia senkinek sem. (Hátha pofon, ugye, mert arra nem lehet elég korán kezdeni a felkészülést.) Jövök haza a GDP Ter Tovább »

2020-10-05
Melegben nem megyünk.

Valamikor 2020 tavasza: Történt egyszer, hogy viszketett a tenyerem egy kis vezetéshez, így hát aznap inkább a kocsit választottam a vonat helyett. Hazafelé jövet gondoltam megállok egy kicsit levegőzni, ekkor már túl voltam aznap néhány kilométeren, így jól esett megállni a Duna parton lev Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum