166 2.0 TS - főkép

Blog

2015-03-25
ELADVA!

2015.03.23-án ELADVA A VAS! Jó helyre került, BENZ cartárst cipeli tovább! :) Nagyon sok szép napot töltöttünk együtt. Volt bánat, volt öröm, volt mérgelődés, és sok-sok büszkeség. Elvitt messzire, közelre, volt Olaszhonban kétszer is. :) Útszélén nem maradtunk sose, mindig hazahozta a családot, ső Tovább »

2015-01-10
Szelepfedél tömítés csere

Megejtettük a szelepfedél tömítés cseréjét, mivel olajcserekor észleltük, hogy a leömlő hővédő pajzsa olajos. Hát csere! Sajna ez minden Ts moci betegsége, illetve a gumi tömítő gyenge minősége. :) Köszönöm Benz Cartárs közreműködését, egy kis beszélgetés közben kicserélte, így az én kezem tiszta Tovább »

2014-12-20
Olajcsere

229.500 KM olajcsere. Hála istennek azért a mocifelújításból adódóan nem ennyi km van a motorban. :) Pont azért vigyázunk rá!! Tovább »

2014-10-25
Lengőkar

Ez is fel lett újítva! :) Kicsit macerás volt kiszedni, kicsit macerás volt a szilenteket kiaplikálni, de meg lett! Köszönöm Benz cartársnak a kedvezményes alkatrész árakat, ill. a a lámpa fénynél történő szerelést. :) Tovább »

2014-09-05
Szervíz

Mielőtt elindulnánk Alfa hazájába, és mivel koppra lett felújítva a hátsó futómű, no meg persze a méregdrága gurulók miatt, átnézték és beállították a futóművet. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2.0 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:Ocean Blue
  • Jellemzők:
    Az autó önmagáért beszél. Szépséget, eleganciát testesít meg, de mégis kellően sportos. Minden benne van ami "szem-szájnak ingere".
  • Extrák:
    Fed computer, esőszenzoros ablaktörlő, ülésfűtés, klima, 17 collos felni, de hát minek is soroljam hisz tudjátok, minden benne van!
  • Egyéb:
    Xenon
    MP4 :)
    Paragi Sportdob

Fotóalbum