Tagok >> EngineCoffeeTables >> Spider / GTV GTV 2.0 Twin Spark Lusso

Spider / GTV GTV 2.0 Twin Spark Lusso - főkép

Blog

2009-05-23
Elment!

Hétfőn megvette ebay-en egy srác Aberdeenből a GTV-t és ma eljött érte és kifizette, nem szarozott a gyerek, tudta hogy olcsón kapta meg. Alá irtuk a papírokat és már ment is. Már janúártól gondolkoztam az eladásán de csak most hogy megjött az utód került rá sor. Már most érzem hogy lesz még GTV-m, Tovább »

2009-04-02
Lengőkar

Na megvolt a lengőkar csere és olyan lett újra mint az álom. Kicsit megszopatta magát a szerelő, mert bevállalt egy Ford Rangert és épp a 4karún pihent hátsóhíd nélkül. Igy emelőn cserélte a lengőkart a GTV-n:))))) De fiatal kora ellenére ügyesen megoldotta. Offost azóta megvették(egy pug106dizel Tovább »

2009-03-19
Ha 13 éves autót szervizbe viszel érhet meglepetés:(((

Elkezdett búgni a jobbos kerékcsapágyam, igy kicsit pihentettem a GTV-t és offos munkábajárost használtam. De az offosról lejárt a müszaki és választanom kellett offos felújít és GTV pihen még 1 hónapot legalább vagy a GTV kap egy kerékcsapágyat és offost eladom. Na inkább a GTV-t csapágyaztattam me Tovább »

2009-01-10
Oda vissza 4800km!

Karácsnyi szabadságunkat mint minden évben, ezúttal is Magyarországon töltöttük. A repülőjegy árak szinvonala miatt ismét autóval érte meg hazamenni. A hazaút elött kapott olaj, termosztát és lambdaszonda cserét. Szépen mentünk hazafele, az úton semmi gond nem volt. Állandó problémámat az alapjárati Tovább »

2008-11-08
légtömegmérő

Mivel fent állt egy kis alapjárati izonytalanság és rángatás 2000-es fordulaton amikor sik terepen épp semleges gázt nyomva, rendeltem egy légtömegmérőt. Ma kicseréltem mikor kicsit kevésbé esett az eső:)))) Este teszt, meglátjuk mit mutat, de hajamat fogom tépni ha erösebb lesz töle a motor mert a Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV GTV 2.0 Twin Spark Lusso
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1996
  • Színe:metálkék
  • Jellemzők:
    Jobb kormányos! 4 elöző tulajjal, apróbb hibákkal aminek a kijavitására az elkövetkező időkben kerül sor.
    jelenleg 125ezer mérföld azaz kb 200ezer km van az órában.
    Ez meg is látszik a belsején a bőrök a kormányon és a válton már kopottak.
  • Extrák:
    Lusso felszereltség, fekete bőrbelsővel, klimával, elektromos ablakkal, elektromos tükörrel. Minden teljesen eredeti.
  • Egyéb:
    Valószinüleg vagy újrafestett vagy csak a küszöbök és a lökháritok lettek szinrefújva. De ha jól tudom 98-ig ezek feketék voltak.

Fotóalbum