Mutasd

>> Tuning és extra2011-10-04

ma végre befejeződött a lámpa projekt mivel a mai napon kész lettek az indexek is!
lámpa + index fekete teljes az összhatás!

 
>> Szerviz2011-10-01

lökhárító a fényezőnél csütörtökre kész Kaposújlakra már fent is lesz!

 
>> Esemény2011-09-23

a mai napon volt nálunk a kárszakértő mindent megnézett le fényképezett és fel írt!
meglepődtem hogy milyen normális és rendes volt!
már csak azt várjuk mit ajánlanak a biztosítótól és lehet neki állni a retusálásnak!

 
>> Egyéb2011-09-20

mai napon egy nem örömteli találkozóm volt egy motorossal!
hátulról olyan szinten belém jött hogy az valami fantasztikus!

rendőrség helyszínelés betétlap minden volt! srácot kapásból feljelentették a rendőrök!

lökhárító kereszteben végig törött rendszámtábla elhajlott hátsó szélvédőn bukósisak általi karcolások! stb stb stb

 
>> Tuning és extra2011-09-19

már régóta agyaltam rajta hogyan lehetne megcsinálni hogy a motorháztetőt ne kelljen kitámasztani de mivel nem vagyok nagy műszaki zseni hagytam is a dolgot!
aztán láttam hogy a 145-146 topicba Nándi írta hogy ő megcsinálta és hogy szívesen ad hozzá cuccokat másnak is!
pár telefon és egyeztetés után megbeszéltük hogy vasárnap Győrben találkozunk és akkor ott ő be is szereli nekem ha gondolom!
igen ám de nem gondoltunk rá hogy a Ts-nek meg a boxernak teljesen más a motortere így ott helyszínen nem sikerült megcsinálni mert a csavar menet nem nyolcas volt mint a csavaron hanem hatos! elhoztuk tehát a cuccot és a mai napon esztergályoshoz mentünk hogy a menetet csinálja meg a csavaron hatosra!meg is csinálta 500 ropogós forintért!
délután elmentem Peti barátomhoz és beszereltük!
nekem nagyon tetszik és nem utolsó sorban praktikus is!
köszi a segítséget Petinek és Nándinak a gázrugókért!

 
>> Tuning és extra2011-09-16

A hét elején kaptam teljesen új lámpát egy ismerősömtől és hát úgy gondoltam valamit lehetne vele kezdeni!
mivel már nagyon régóta tetszett a fekete első lámpa így megcsináltuk!
tudtam hogy Ystuc már egyszer csinált ilyet ezért elolvastam a blogban amit írt hogy hogyan készítette ő el!elolvastam megértettem de gondoltam azért még írok neki hogy mi lenne az amire figyelnem kellene az átalakítás során!
ahogy ő mondta 75 fok légkeveréses sütőben 5-6 perc!
gyönyörűen el engedi a ragasztó szerkezet a burát! ezután minden szükséges részt lemaszkoltam hogy ne legyen festékes " igaz én nem papírral maszkoltam mint ő hanem gyurmával mivel úgy alakítom és oda teszem ahova csak akarom"
miután megszáradt el mentem Peta74 barátomhoz akinek a segítségével összeragasztottuk a dolgot és beszereltük az autóba!
a látvány nagyon jó nekem nagyon tetszik!
következő lépés az indexek sötétítése lesz!

 
>> Szerviz2011-09-16

eljött a szeptember eleje itt volt az ideje hogy kész legyen az autó!
végre megjöttek Ferkétől a cuccok a kocsihoz és végre volt ideje az autó szerelőnek is!
az autón új a kuplung a szerkezet a kinyomócsapágy is!
és vettünk rá egy sport dobot mivel a gyári már elég szar állapotban volt és abból az új nagyon drága lett volna most!
nem túl hangos kis kellemesen dübörög igazi kis boxer módjára!

 
>> Esemény2011-08-31

2011.08.23-án el mentünk Peta 74 barátomhoz hogy szombaton délután nézzünk le egyet közösen a Balatonra mier ő azt mondta hogy ő legszivesebben már pénteken munka után lemenne és sátorozna egyet valahol!én persze nem tiltakoztam az ötlet ellen mondom jó hát akkor menjünk! itt kezdődött minden hogy hol alszunk stb stb! mivel mi idén Badacsonytördemicen nyaraltunk mondtam neki hogy arra nagyon sok jó hely van ahol simán lehet sátorozni!
de még is pontosan hol azt nem tudtuk ezért felhívtuk egy amores kollégát akiről tudtuk hogy ott lakik Tördemicen!én már párszor itt beszélgettem vele mivel nyaraláskor sokat látta az autómat mikor ment dolgozni és megkerestük egymást itt amoren! hívjuk fel Bachmanng urat hátha tud segíteni ez ügyben hogy hol találunk jó helyet a sátornak! ő egyből felajánlotta segítségét és mondta hogy ahol ő lakik van egy hatalmas terület ahol simán tudunk sátorozni de ha gondoljuk náluk is alhatunk!meg is beszéltünk mindent majd elköszöntünk hogy akkor pénteken délután ott leszünk és találkozunk!
el jött a péntek és útnak indultunk Badacsonytördemic felé! Tapolcára érve felhívtam Gárbort hogy közel vagyunk nemsokára ott vagyunk!
fura volt úgy el menni valakihez akit még ezelőtt csak itt láttunk amoren meg telefonon beszéltünk! mikor oda értünk bemutatkoztunk egymásnak nagyon kedvesek voltak velünk és barátságosak ő is és a párja is ( akkor már tudtam itt minden rendben lesz)
megmutatott mindent hol tudunk aludni hova pakolhatunk! még kicsit beszélgettünk és elindultunk egyet fürdeni a Balatonba!
este sütöttünk szalonnát és kellő mennyiségű sör elfogyasztása után elindultunk Szigligetre a Strand discoba! igen jó kis buli volt ott de sajnos idő előtt eljöttünk haza még mielőtt gond lett volna a helyi hülyékkel! Gáboréknál folytattuk a dolgot míg nem a sötétben feltűnt egy idős nénike (Panni néni) aki ki akadt hogy ő nem tud aludni mert hangosak vagyunk (érdekes a szomszédot ahol kisbaba van nem zavarta) így hát nyugovóra térünk! reggel gyors kajálás irány a strand ahol kipihentük a péntek estét és sokat lubickoltunk!nagyon jó volt minden csak sajnos haza kellett indulni késő délután!
búcsúzkodás közben megbeszéltük hogy ennek lesz folytatása mert a baráti kapcsolatokat ápolni kell! :)

megállapítom hogy még mindig van alfás összetartás ami a végén barátsághoz vezet!

 
>> Szerviz2011-08-30

miután tesóm haza hozta az autómat Bp-ről valami fura hangra lettem figyelmes!kideritettem hogy a kinyomó csapágy sir mikor lenyomom a kuplungot!tehát azóta az autó áll a garázsban és várja a szerkezetet a kinyomó csapágyat és a tárcsát szeptember elején ki is lesz cserélve! sajnos több mint 20 napja nem is mentem vele azóta de hát az augusztusi költségvetés csak ennyit engedett!

 
>> Szerviz2011-08-29

nyaralásból haza érve bátyámnak kölcsön adtam az autót hogy azzal menjen haza Pestre mivel az ő fosvágenjén széthullott a váltó! mondtam neki óvatosan menjen mert a vízpumpa cserére szorul (amit már be is szereztem csak nem volt rá idő a nyaralás miatt) 2-3 nap elteltével telefonált hogy baj van szét hullott a vízpumpa és hogy el vitte szerelőhöz ott náluk!14.kerületbe vitte már nem emlékszem a cég nevére de mikor fel vittem nekik az alkatrészt láttam hogy a bejáraton kint az alfa és a fiat logó akkor már nyugodtabb is lettem hogy jó helyre vitte!bent az udvarban állt még pár alfa 1db 155 egy 156 és még valami nézegettem őket azokon is kint volt a www.alfaamore.hu mtrica na mondom itt már nem lehet gond jó helyen vagyunk!ahogy kész lett az autó már hozták is haza tesómék és a saját autójával ment haza!