Mutasd

>> Egyéb2010-02-09

Másfél hete találkoztam Vele először, Akinek még nevet ugyan nem találtam, de első pillantásra elvarázsolt. Mindenesetre férfi, ezt szögezzük le az elején. Kell/nem kell ez nem is kérdés, csütörtökön már mentem is érte.
Előélete szerint végig garázsban tartott bevásárlóautó, női sofőrrel, pontosan 22.960 km-rel. Asszonya BMW 3-as Cabriora cserélte, de megkönnyezte az elválást. Baráti házaspár lévén átverés szóba sem jöhet, szervizkönyv pipa, a csütörtöki átadás előtt még átnézették az autót.
Némi probléma csak a forgalomba helyezéssel volt, az autó nemzetisége szerint ugyanis osztrák. Ezzel nem is lenne probléma hisz én is Bécsben élek, arról viszont megfeledkeztem, hogy anno nem állandó lakcímre jelentkeztem be, csak ideiglenesre. Ezen csütörtök délután változtatni már nem tudtam, és mivel péntekig várni sem akartam, elfogadtam hát a kék rendszámot. Ez annyival jár, hogy jövő februárban ki kell vonni, majd újra forgalomba kell helyezni az autót. Persze azt már úgysem várom meg, pár hónapon belül úgyis magyar rendszámot kap, fene akar havonta 130 jurót fizetni a kötelezőre...
Ezt a kis gubancot leszámítva teljes a boldogság! :-)