Tagok >> szpiro >> Spider / GTV V6 TB

Spider / GTV V6 TB - főkép

Blog

2015-03-05
fék fék és egy kis váltó

Megvettem előre is a brembo tárcsákat illetve betéteket. De mint lenni szokott ennél több is kellett sajna nem tért vissza a fékerő. Megnéztük hát a fékrásegítőt. Egyik gumicsöve megöregedett és eresztett. 500Ft volt egy új cső szóval végre a fékem 100%on. Várom a nyarat illetve Tovább »

2014-11-30
fék

A GTV nyáron volt műszakis. Még át ment, de jelezték hogy a fék kuka. Mivel az előző töröttről még meg voltak a két hónapot használt hátsó fékeke azokat átraktuk erre Így lett hátul brembo tárcsa ferrodo betéttel. Előre pedig megvettem a zsír új Brembo szettet. De nem lett tökéletes a fék hatás így Tovább »

2014-11-23
üzemanyagpumpa

A történet nyár végi, de eddig nem időm megírni. Szóval beálltam a meki parkolóba és a kocsi nem jött ki. Kis nyomozás után kiderült, hogy áram van a szivattyú nem megy. Kellett bele egy tök új szivattyú. A http://www.iltopolino.hu/index.html szervizből lett is egy tök új darab. Igen jó áron, csak a Tovább »

2014-06-14
Csöri a király

Szóval ami az előző blogokból kimaradt az az, hogy a kocsinak nem volt szép a hangja, eddig még sose. Azt hittem korábban hogy csak kifúj, bár azt hiszem ezt írtam de a síkba köszörülés után az új tömítéssel visszarakott első sori leömlő javítás után sem javult meg. Kb ott jöttem rá az ok mélyebben Tovább »

2014-02-27
Életem első műszakija

Elég fura érzés, itt állok pár nappal életem első műszakija előtt. Igaz ez már a 3. autóm de eddig vagy eladtam vagy összetörtem műszaki előtt. Szóval amit tudtam: -folyt az olaj a szervo szivattyúból -rossz úton és kanyarban hallottam valamit hátulról -kifúj a kipufugóm Amit pedig tenni kellet Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum