Mutasd

>> Szerviz2019-04-07

Elmentünk Zé-hez, aki kicserélte az olajat és a szűrőket, valamint helyreállította az olajleeresztő menetét.Ezen kívül kicserélte az ablakmosó motort, megjavították a jobbos ajtó elektromos ablak v.s központi zár összeakadását is, és fő attrakcióként kicserélte a hibás, eresztő fűtőradiátort.

Majd az autó nem indult! Hála Istennek! :)) Előjött ugyanis egy korábbi hiba, amivel annyiszor bosszúság ért: nem fogadja el a kulcsot az immo! Hosszas kutatás után megtalálták a hibát - amit soha sehogy máshogy nem lehetett volna ép ésszel felderíteni: a fűtőradiátor szivárgása nem új keletű probléma, csak eddig nem jött ki annyi belőle, ami látható is lett volna. Viszont tele csepegtetett egy csatlakozót, ami a vezérlő számítógép és az utastér között funkcionál, több más funkció mellett pl. az immo kommunikációját is biztosítja. No, ez beázott és elrohadt. Megjavították, és az autó azonnal helyreállt. Sok munkájuk volt vele, de nekem így hatalmas szerencsém!

Bónuszként még kitisztították a szívó torkot, elég koszos volt. Száguldunk idén is, amíg a kuplung bírja :)) remélem, azt ráér jövőre rendbe hozni a hátsó futóművel együtt. Ha még a vezetőülést is sikerül felújítanom, akkor a felsorolt három gyengeség elhárításával a 2,5 éve vásárolt bontószökevény kvázi hibamentesnek mondható! :)

km: 108550