33 1.8 TD - főkép

Blog

2012-02-19
hengerfej:(

kb 1000km után jó beállításokkal kiégett a hf. tömítés(jó sokat bírt ki) szerencsére nem folyt össze semmi csak kifúj de nagyon(mint 1 munkagép piros rendszám kellene rá) vagy a hidegindító tette tönkre vagy nem tudom. Annyi biztos h. evvel valami nem stimmel ennek mindig a hf tömítés megy ki előző Tovább »

2012-01-21
Hátsó fék!

Szülinapom is szereléssel telt:) Beleszakadt mind2 légtelenítő a hátsó munkahengerekbe, gondoltam kiszed fúr menet. Már a kiszedés is macerás volt reszelni kellet hozzá 10-es crovát h. hozzáférjünk. Kiszedtük(nehezen) jött a fúrás metszés persze nem lett jó:D csereszavatos mind2. A másikkal nem szen Tovább »

2012-01-15
Kuplung,porlasztó

Ugy ah. készlett kmh(nem lett tökéletes csereszavatos) de legalább használható. Sajnos kuplungszettet is cserélni kell mert csúszik így 120 az utazója:) 3-ba 80 v 100 a vége:D nem emlékszek pontosan este volt. Belöttűk a porlasztókat szerencsére volt 9, 3 tökéletes. Szelephézag beállítás is volt ki Tovább »

2011-12-30
Vízpumpa, elektromosság, kuplung

A felújított vízpumpa is kidőlt csereszavatos lett. Bajlódtam rengeteget a hátsó lámpápav össze vissza világított minden mindennel agyon volt gányolva az egész, úgy ah. tökéletes index féklámpa oks a lényegek ! Maradt a tolató meg a hátsó ködös de már türelmem nincs. Kuplunggal bajlódtam a héten nem Tovább »

2011-12-30
33 td csak hengrfej baja volt:(

Hol is kezdjem.... :) már lebeszéltük az autót 1 hete a sráccal h. viszem megakarta csináltatni de már hónapok óta vártam rá így inkább mi maradtunk az a biztos. Este elhúztuk a legnagyobb ködben persze, 7végén neki is álltunk. 2 este ment rá hengerfej felrak alkatrész takarítás stb..... Elég könnye Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum