mrknavi - főkép
>> SzervizAlfa 33 1.8 TD // 2012-02-19

kb 1000km után jó beállításokkal kiégett a hf. tömítés(jó sokat bírt ki) szerencsére nem folyt össze semmi csak kifúj de nagyon(mint 1 munkagép piros rendszám kellene rá) vagy a hidegindító tette tönkre vagy nem tudom. Annyi biztos h. evvel valami nem stimmel ennek mindig a hf tömítés megy ki előző gazdánál is 2-szer. Gondolkozok h. mi legyen. Meg kijött a városi fogyim is 10l-re ha nyomom neki ha nem:D

 
>> SzervizAlfa 33 1.8 TD // 2012-01-21

Szülinapom is szereléssel telt:) Beleszakadt mind2 légtelenítő a hátsó munkahengerekbe, gondoltam kiszed fúr menet. Már a kiszedés is macerás volt reszelni kellet hozzá 10-es crovát h. hozzáférjünk. Kiszedtük(nehezen) jött a fúrás metszés persze nem lett jó:D csereszavatos mind2. A másikkal nem szenvedtem jólvan az csövön is lehet légteleníteni! Ami meg rossz lett teflon szalag valami bika fémragasztó(ez átmeneti csak saját felelőgre mindenki) és ennyi folyt köv. 2 légtelenítés közt bekerült a mélyláda is:)

 
>> SzervizAlfa 33 1.8 TD // 2012-01-15

Ugy ah. készlett kmh(nem lett tökéletes csereszavatos) de legalább használható. Sajnos kuplungszettet is cserélni kell mert csúszik így 120 az utazója:) 3-ba 80 v 100 a vége:D nem emlékszek pontosan este volt. Belöttűk a porlasztókat szerencsére volt 9, 3 tökéletes. Szelephézag beállítás is volt kicsit kalapált. Olajat is cserélnem kell ez a király japán olaj max begyujtani jó akkora kartergázom lelövi a sapkát. Izzítókat átnéztük elvileg jók. Így hidegben 3-4-re indul de legalább rögtön üzembiztos nem kell 10 percet várnom míg mind3 henger megy. Állítottunk az adagolón így legalább már látom a mögöttem jövőket mindezekelőtt valamiért nagyon füstötl. A fékek jönnek 7végén sajnos levegős, a légtelenítőt meg beleszakítottam a jobb hátsóba. Köszönet csaby-éknak. a meleg műhelyért + a segítségért

 
>> SzervizAlfa 33 1.8 TD // 2011-12-30

A felújított vízpumpa is kidőlt csereszavatos lett. Bajlódtam rengeteget a hátsó lámpápav össze vissza világított minden mindennel agyon volt gányolva az egész, úgy ah. tökéletes index féklámpa oks a lényegek ! Maradt a tolató meg a hátsó ködös de már türelmem nincs. Kuplunggal bajlódtam a héten nem sok sikerrel jövő héten lesz kész a kuplungmunkahengerem(alsó). Főhengert takarítottam ki csövek csere tartály olaj le most pihi:) Jövő hét indul a meló majd 7végén elvileg jó lesz. Vettem 1 új kuplung szettet is biztos ami biztos valami olasz cucc állítólag.

 
>> SzervizAlfa 33 1.8 TD // 2011-12-30

Hol is kezdjem.... :) már lebeszéltük az autót 1 hete a sráccal h. viszem megakarta csináltatni de már hónapok óta vártam rá így inkább mi maradtunk az a biztos. Este elhúztuk a legnagyobb ködben persze, 7végén neki is álltunk. 2 este ment rá hengerfej felrak alkatrész takarítás stb..... Elég könnyen indult csodálkoztam is. Első próba kanyar elszakadt a generátor szíj, persze 1 benzikutón sem volt másnapra maradt. Akkor próba másnap kuplung csúszkált munkahenger szét takarít karmantyú csere audi 100-é passzolt:), de a kuplung nem javult a mai napig.