Mutasd

>> Esemény2023-02-21

Eljött ez a nap is! 2023.02.19.-én sikerült megvásárolnom ezt a Csodálatos Brera-t. Lassan egy éve nézegettem-keresgéltem, több kevesebb (inkább kevesebb) sikerrel. Vagy az ár volt túl magas, vagy az autó állapota nem volt érdemes még egy ránézésre se, vagy a frissen felrakott autót elvitték egy pillanat alatt és még sorolhatnám..... Az Itthoni piac nagyon szűk. Most is pontosan 4 darab benzinest hirdetnek kis hazánkban. Külföld szóba sem jöhetett a gyenge forint és az én nyelvtudásbeli hiányosságom miatt. Így a keresgélés mindig kudarcba fulladt....

Csak a véletlennek (illetve annak, hogy minden nap ránéztem többször a hahu-ra), köszönhető, hogy rátaláltam erre a gyönyörű fekete csodára. Az autó leinformálható volt, viszonylag ismert előélettel. Pár nap leforgása alatt sikerült eljutni az első telefonhívástól az adásvételig. Amennyire lehetett megnéztük az autót, átbeszéltük a tudnivalókat és természetesen a próbakör sem maradhatott el. Na onnantól már nem akartam kiszállni belőle :D A papírozást követően már indultunk is haza. Itt jegyezném meg, hogy a kereskedő még mesét is szolgáltatott a gyerkőcnek, hogy egy kicsit nyugi legyen amíg a papírok készülnek :D. Minden nagyon simán ment. A hazáig vezető közel 300 kilóméter zökkenőmentes volt. Az autó szépen tette a dolgát. A hosszú úton legalább volt idő ismerkedni vele.
Ezúton is szeretném megköszönni a volt tulajdonosnak a maximálisan korrekt hozzáállását, illetve a kereskedőnek a rugalmasságát és, hogy vasárnap is kinyitotta nekünk a boltot, hogy nyélbe tudjuk ütni az üzletet.

Pénteken kerül sor az eredetvizsgára, majd aznap a nevemre is veszem :D