Tagok >> GTVili >> 147 1.6 Eco Twin Spark

147 1.6 Eco Twin Spark - főkép

Blog

2021-10-17
Fékcsere...

Egy hete, mikor az olajat és a hátsó fékbetétet cseréltem, kiderült, hogy a tárcsák is cserére szorulnak. Szerencsére találtam egy teljes megmaradt szettet valahol, amit jó áron el is hoztam. Így ma kicseréltem az összes tárcsát és betétet, és jutott idő a pollenszűrő cseréjére is.... Tovább »

2021-10-09
Olajcsere...miegymás...

112.977km Megérett az olajcsere. Olaj, olajszűrő,légszűrő és a hátsó fékbetétek cseréje. A pollenszűrőre ma már nem volt ingerenciám.... Viszont ha már ott jártam, megmértem a tárcsát is. Tavasszal a műszaki előtt cserélni kell azokat is.... elöl-hátul. Tovább »

2020-10-19
Akkucsere

Tegnap este hívott a párom, hogy menjek érte,mert nem indul az Alfa... Áram van? Hááát....világít,de nem csinál semmit... Nem is kattan? Nem! Ha világít,próbáljátok betolni...be fog indulni. Beindult... Hazajön, rámérek az akkura... alig 10V. Ráteszem a töltőt. Egész éjjel tölt, reggel próbálom.. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:147 1.6 Eco Twin Spark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2009
  • Színe:Nero Etna Mic 802/B
  • Jellemzők:
    Az őshazából érkezett, ami leginkább a rozsdamentes alvázban mutatkozik meg.
  • Extrák:
    Blue&Me, tolatóradar, 17" Black Line....meg néhány szokásos dolog. 4 elektromos ablak, kartámasz, multikormány....
  • Egyéb:
    Néhány év kihagyás után ismét Alfa a családban. :-) Ugyan nem az enyém, de majdnem...
    Ezek szerint a fertőzés továbbterjedt, hiszen kedves feleségem kötötte az ebet a karóhoz, hogy mindenképpen olasz....de méginkább Alfa legyen a Zafira utódja.

Fotóalbum