Mutasd

>> Szerviz2016-01-07

2016. január 5. Visszavittem az autót. Először is alig bírta megemelni a csápossal a srác, alig talált fa stafnit, a küszöbjeimet megnyomta, majdnem leszaggatta. Még jó hogy ott voltam és szóltam neki. 1 óra alatt sikerült megemelni a kocsit, kettőstömegűnél lévő porvédő lemezt leszedték, bevilágítottunk. A kettőstömegű csilli-villi, nem a szimering-nél jön az olaj, úgy néz ki az olajteknő illesztésénél. Kérdezik is, hogy megcsinálják? Hát persze, garanciában ingyen és bérmentve. Garanciában? - kérdezik.
Hát mondom ne tessék haragudni, de amikor idehoztam ebből egy csepp olaj nem folyt. Én nem tudom mit csináltak, hisz az olajteknőhöz semmi közük nem lett volna, még is szar!
Olajteknő le, Erhard mester adott pasztát továbbá rendeltem nála WR Diesel Seleniát és olajszűrőt, ha már szétszedik, olajat leengedik, akkor kapjon frisset, nekem ne a leeresztettet tegyék vissza. (ugyan párezer volt az olajban, de nem bíztam bennük már rég)
2016. január 7. Hívnak, lehet jönni az autóért, minden rendben. Elmentem érte, jónak tűnt, Erhardnak kifizettem az alkatrészt, a "szerelőknek" pedig adtam egy köszönöm szót! :)
Ha csak ennyi lenne a story, most nem írnám le az alábbi nagybetűs mondatot, de nem ennyi, a történet folytatódik a következő blogomba:
!!!! AZ AUTÓDAT NE VIDD SOHA AZ ÉLETBE A SZÉKESFEHÉRVÁRI FOCUS AUTÓSZERVIZBE DZSUGÁN JÁNOSHOZ!!!!!
Km.: 197860