Mutasd

>> Tuning és extra2011-03-29

Mivel a jobbos lámpa burán volt egy pici lyuk és xenonositást is még jobban (legalizálni) akartam ezért eszközöltem némi átalakítást a lámpákon!
Hozzá jutottam egy pár gyári xenon lámpához ami ugyan elég ramaty állapotban volt de volt amit fel lehetett belőle használni jobbos bura meg a gyári trafó dobozai kb ennyi!
Tehát lámpák ki ha már a jobbos burát így is úgy is lekellet venni a balost is szét szedtem egy kis pucolás nem árt neki!
Ez után jött némi legózás hogy a xenonos és a nem xenonos lámpa hátsó részét össze hozzam a házasság sikeres lett! (az nkh bekaphassssa)
Mikor már majdnem el kezdtem össze rakni a lámpákat akkor jött az isteni szikra hogy a 66 már félig meddig Blackline ugye a tető már fekete mi lenne ha a lámpa által nem használt foncsor rész is be feketedne!? Gyorsan el mentem hőálló fekete festékért és csiszoló papírért !
Ötszázas papírral át csiszoltam alaposan és jöhetett a fényezés 3 rétegben! Mivel csak akkor lesz hő álló a hőálló festék ha hőkezelve van de a műagyagot még sem vághatom be a sütőbe így maradt a hőlégfúvós hőkezelés!
Fél napi száradás után! A régi ragasztó el távolítása,majd szélvédő ragasztó össze rak gyors kötözővel jól össze húz és jöhet az ismételt száradás!
Másnap még rendbe raktam a lápa környéki kábeleket egy kis bandázs szalag csodákra képes! Lámpák a helyükre lökös vissza és lőn világosság!