Ravlik - Alfa Amore: Az internetes Alfa Romeo közösség

Mutasd

>> Egyéb2008-12-26

Maranellóból, Pisa felé vettük az irányt és némi hezitálást követően úgy döntöttünk, hogy nem autópályázunk, hanem inkább a több érdekességgel és változatossággal kecsegtető másodrendű utakon fogjuk átszelni Toscana északi részét.

Ez a döntés kicsit kétélű volt, hiszen tényleg sokkal többmindent lát ilyenkor az ember, de ugyanakkor az állítólag gyorsan vezető Olaszok, úgy belassulnak, hogy azon izgultam, hegynek fölfelé 1-esben 2-esben 30-40 körül, zéró menetszélnél ne főzzem meg a motort. Mivel végül nem történt semmi baj, azt kell mondjam, összességében megérte a dolog.

Akik megszállott szerpentinvadászok, mint én is. Azoknak kifejezetten ajánlom ezt az útvonalat, hiszen itt addig megy egyenesben az ember, amíg az egyik kanyar kijárati ívéről átteszi a gépet a másik kanyar bejáratára…szal minden szép lenne, ha a suták nem tartanának fel egyfolytában.1x találkoztam lelkes Olasz amatőr versenyzőkkel, akikkel lehetett fogócskázni! :)

Késő este érkeztünk meg Lido di Pisa-ba, ahol gyorsan kerestünk egy Campinget bár kicsit reménkedtünk benne, hogy lesznek szabad bungalowk, jót nevettek a recepción a kérdésünkön. Hiszen minden Olasz Augusztusban nyaral, így már két hónappal előbb befoglaltak mindent! Azért készültünk erre (sátor TECSÓ 1.999.- HUF) (25.-€/ éjszaka/sátor) és miután felállítottuk a lakhandit még lementünk a Földközi tenger partjához kicsit lábat áztatni. Aminek eredményeként, mivel éjfél után értünk vissza a kocsinak megint nélkülem kellett töltenie az éjszakát, a külső parkolóban  .(erre is oda kell figyelni, mert van ahol 12pm de van ahol 11pm-től nem lehet a kemping területén kocsival járkálni)

Folyt.köv.