Mutasd

>> Szerviz2012-07-19

Eljött ismét az olajcsere,természetesen olajszűrővel! Liqui Moly 10W40et kapott!

 
>> Szerviz2012-03-25

Volt olajcsere,utoljára októberben volt,azóta 10en x ezer km belekerült,ismét Liqui Molyt kapott az autó!

A váltóolaj meg még valamikor ősz vége fele lett cserélve,mert írtam korábban hogy folyik az olaj a váltóból,de kapott egy Liqui Molyt adalékanyagot és most már nem folyik belőle az olaj,hálisten!

 
>> Szerviz2012-02-04

belekerült az új ballanszos cucc:D tengely feszítő szíj stb...vízpumpám meg jó,csak egy cső repedt el...azt kellett kicserélni...változás nincs egyébként!az autó jó! -10ben is reggel pöccre indul:D

UI: volt itt -23 fok is,akkor sem hagyott cserben,pöccre beindult,bár a fogyasztása így elég magas volt,de hát nem erre lett ez tervezve!

 
>> Egyéb2011-11-16

Most már 1 év 1 hónapja nálam van az autó gondoltam írok róla valamit!
Egy álom vált valóra vele!NAgyon tetszik kívül-belül a típus!Jól megy,jó vezetni,kényelmes is egyszóval nekem megfelel!Fogyasztása a teljesítményéhez mérten teljesen jó,csak sajnos az állam tesz közbe az embereknek,hogy kevesebbet tudjanak menni Alfáikkal,mert ALfázni jó,és nem fázunk,ha ALFÁZUNK!!!:D,mert egy élmény kiszállni nem igazán lehet belőle!Főleg akit elkapott a vírus,akárcsak engem,mert hamar rákellett jönnöm ez HIT VALLÁS ÉS SZERELEM!!! nem az utolsó alfám az is biztos!Engem egyébként egy 145ös fertőzött meg ami családomban van még jelenleg is.Az én alfámmal több mint 30ezer km-t tettem meg,ez idő alatt akár csak a Fiatomra egy valag pénzt rákellett költeni,hogy legyen belőle valami autó-féle,de miután egy jutányosabb összeg rálett költve helyt állt,ahogy most még alfa is teszi!Teszem hozzá alfa nem hagyott ott út szélén még sehol!Fiat 3-4x de mindegyik esetnél hazahozott,egy hibája a figyelmetlenség miatt történt 2 pedig benzinszivattyú miatt mert az olcsó lett bele véve.....de alapvetően ami egyszer kilett cserélve az utána az 54 ezer km alatt nem lett még 1x,jól bírta a strapát Ő is a mai napig használják nap mint nap!Alfával is ez a helyzet,amikor csak tehetem hajtom,sajnos ő is mint FIat nálam kezdett el könnyezni,igaz zömében kopó fogyó cuccokat kellett kicserélni rajta tehát nem mondanám szarnak,más már olaszozna rá...egy nagy hibája van amit idővel még orvosolnom kell sajnos eszi az olajat:SPersze nem mai a vas és idővel lesznek még hibák vele,de már szinte teljes felújításon esett át,ami nem kopó fogyó vagy csak mert úgy gondoltam lehetőségem miatt legyen kicserélve dolog volt,az az injector és az előző tulaj rossz szerelőjének a hiábájéból adódott a gyertyáék és 2db gyertyatrafó cseréje,ugyanis nem voltak rendesen becsavarva a gyertyák:D Egyébként aki ült benne annak tetszett aki vezette elvolt ájulva:D Nekem is minden méter élmény vele,jövőre pénzügy függő dolog de szeretnék mellé venni még egy ALfát!ÉS remélem amig ezzel szelem a km-eket nem lesz vele nagyobb gond,a maradék hibáit meg minél előbb szeretném orvosolni!

 
>> Szerviz2011-11-13

hosszú idő után végre van fűtésem az ellenállást meg kellett csak forrasztani! visszaraktam és működik ,remélem nem mondja be az unalmast jó ideig.AMúgy vannak az autón kisebb hiányosságok de majd orvosolom őket!

 
>> Szerviz2011-10-12

nem most kb másfél hete új kipufogó rendszer van az autó alatt,gyárija.....kapott új olajat adalékkal LiQui Molyt:D

 
>> Szerviz2011-08-13

első féktárcsák fékbetétek cseréje!+hátsó fékbetétek cseréje a mai napon!
valamitn az dekni ragasztás sikeres nem folyik az olaj!
szervóolajszint feltöltve minimum alatt volt de nem romolott el a szivattyú se semmi egyéb:D

 
>> Szerviz2011-07-09

2 hete volt hogy a váltóm szét lett szedve újra összerakva nyelestengelyszimering cserélve lett de még mindig folyik belőle az olaj:S de kiapott egy új kuplungot a gép!
ma jobb és bal oldalon lengőkar csere volt

 
>> Szerviz2011-04-16

2011.04.16.
Légszűrő csere.

 
>> Szerviz2011-03-30

kicseréltem a pollenszűrőt tegnapelőtt....hát... sztem ez az autó állhatott vhol mert egy nyestfészek szerűség volt rajta a régi pollenszűrőn,és lehet hogy sohasem votl ez cserélve:D jó büdös volt a beltérben de már nincs hála az új cumónak!

Valamint vasárnap elmentünk B.Lelléig meg vissza az pont 100km tőlünk és mértünk fogyit teletanknál 7,5-7,6ra jött kivhogy így elég jó sztem egy 2000es autótól lakotton 60-65el országúton 100-110közt és autóúton 120körül mentem....