Blog >> lámpa >> sötétítés

>> Tuning és extraCoyote // Alfa 146 1,9 JTD // 2017-05-07

Meg volt az ide első TC. Szokás szerint össze gyült a négytagú négyes index alapító tag: Kazes, Csongi, Jorjie és Coyote :-)
Csodás idő fogadott minket Kazes barátunk bírtokán, majd egy kis gyors köszönés mindenkinek és irány az Érdi piacra egy kis reggelinek valóért :-) sajtos tejfölös lángos, egy kis sült kolbász,tarja,máj....stb
Vissza érve a birtokra a házigazda neki állt az ebédnek való elkészítésének, mi pedig Jorjieval a lámpa sötétítésnek. Mivel ittunk már így gyalogosan kellett elmenni a boltba beszerezni a hozzá valókat. Egy kis séta jót is tett ebéd elött.
Hipp hopp kiszedtük a lámpát, hőlégfúvóval felmelegítve szét szedtük, kitakarítottuk, maszkoltuk, több rétegben lassan lefújtuk, javitottuk a hibákat majd rá égettük a festéket megint takarítottunk aztán össze szereltük és a végeredmény....gyári sötétített lámpa lett :-D
Köszönjük a házi Kazesnek és családjának a vendéglátást, csodás kis mini tali lett ez is.
Legközelebb MC-n találkozunk, hasoló hangulatban és időjárásban.

>> Tuning és extraVKG699!!! (4x156+75) // Alfa 155 2.0 8V TS // 2014-05-07

SanyiJTD hirdetett a facebookon fóliát... Addig nem jutott eszembe a megoldás a túl világos új indexburákra, de már tudom :)

Az előnye az, hogy bármikor visszaalakítható, és ameddig fent van, addig is védi a pilácsot a kavicsoktól.
És nekem nagyon tetszik.
Ha már volt fólia, akkor 13 ezer helyett +0 Ftból az oldalindexeket is megsötétítettem...

Valamint az utóbbi idők legbosszantóbb műszaki hibáját is megjavítottam, Ricambi Originale alkatrésszel ( azaz patent.. by Marklar)

S némi spättel ugyan, de most felkerült a buon compleanni centocinquantacinque matrica is. Nem tudom, hogy marad-e .

>> Tuning és extraChrisVaughn // Alfa GT 2.0 JTS Distinctive // 2013-08-30

Régóta tervezem, hogy lefóliáztatom a hátsó búráim, most jött el az ideje. Utánakérdeztem mennyi lenne, ha nem én csinálnám, a két hátsóra mondtak 7.000-et fóliával együtt, úgyhogy úgy döntöttem megcsinálom magam. Az egyik cartársról rendeltem fóliát és szerencsére sikerült szépen felrakni. Viszonylag gyorsan megvolt, 1 órámba telt, és spóroltam is több mint 4000-et. Szerintem sokat dobott rajta.
Képeken: Ilyen volt, ilyen lett.

Thanx SanyiJTD :)

Következő projekt az üvegek sötétítése lesz.