Blog >> alfacity >> 2013

>> EseményJCsabi // Alfa 156 SW 1.9 JTD 8V Progression // 2013-06-17

Első alfás eseményem volt. Örülök, hogy ilyen közösségbe tartozhatok :-)
Jó volt látni a sok hasonló gondolkodású embert és a sok szép autót.

Mivel nem a szomszédból kocsikáztunk Komáromba ezért egész hétvégés programot terveztünk.
Odafelé útba ejtettük az Üvegtigrist :-) Jó drágán méri Lali az italokat :D (400Ft volt egy fél literes Pepsi)
Mikor megérkeztünk a szállásra örömmel tapasztaltam, hogy a nem csak mi leszünk alfáskok az apartmanban.
Szombaton megcsodáltuk a kocsikat és bejártuk az Erődöt. Jó volt néha hűsölni a vastag falak árnyékában.

Az olasz vas ötösre vizsgázott. Odafelé úton jelezte, hogy nem világít az egyik izzó (bal első helyzetjelző) de mire odaértünk meggyógyította magát. Direkt nem autópályán mentünk, hogy lássunk is valamit az országból. A fogyasztásom meglepően jól alakult. Egészen pontosan a hétvégén megtett 790Km alatt 5,03literes átlagfogyasztást produkált.

Egy szó mint száz: szép volt, jó volt, jövőre ugyanitt!

Az előző kettőt kihagytam - ázni és fázni nem igazán kívántam egyik esetben sem. Idén a rekkenő napsütés ismét odacsalt engem is, és kedvencemmel emeltem az esemény fényét. :P Afféle portfólióként vittem magammal, hiszen eladó ez a gyönyörűség is. Nagy örömmel töltött el, hogy sokan megtekintettétek AZ UTOLSÓ GYÁRI FÉNYŰ nuvolát - még ha karcos is itt-ott az öreg rinya. Jókat beszélgettem, vettem néhány matricát, hallgattam a zenét ( NEKEM TETSZETT AZ IDEI FELHOZATAL ), fociztam Zoli tündéri kislányával, megettem a szendvicsüket ( amit itt is NAGYON köszönök a családnak ) - szóval jó volt. Kicsi családom hölgytagjainak külön-külön elfoglaltsága volt, nem jöhettek velem.

A nuvolát végre arra használhattam, amire való: hosszabb távon, tempomattal suhantunk együtt. Egyébként 10,3 literes fogyasztással, de ezt csak érdekességként írom, a bellánál nem ez a lényeg. Csodálatos autó. Pont.

>> Eseményvespa verde // Alfa 156 1.6 TS // 2013-06-15

Dömpiék vezetésével rendben megérkeztünk, ezúton is köszönöm fáradozását hogy összehozta ezt a konvojt :)
Jó buli volt, igaz majdnem megfőttünk, de inkább ez mint a szakadó eső. Mondjuk mosatni így is felesleges volt mert mire beértünk a hátsó úton, finom por borította a gépeket :)
Mindenki nagyon kedves volt, külön köszönet az Elaforg csapatának akik boldoggá tették a fiamat, retroéknál olyan palacsintát ettünk amilyenről úgy gondoltam ilyet csak nagymamák tudnak sütni, Nikiék a tűző napon állva is egész nap mosolyogtak a Shopban, az Autoklub részeg szemüvegei is ütöttek, zeneileg meg most NaTo volt a jobb, a többit inkább képekben :)