2014-12-13

XVI. Alfa Amore Pókerverseny

Kalandos szervezés után végre megtarthattuk az Alfa Amore pókerbajnokságának újabb fordulóját.
Események >> 2014  

Ismét sorra zárják be a budapesti pókertermeket... biztosan nehéz dolog pókerklubot üzemeltetni, de az nem lehet véletlen, hogy nagyon kevés tud hosszú időn keresztül talpon maradni. Az Alfa Amore pókerbajnokságának mostani fordulójának szervezése közben két pókertermet is bezártak, így kétszer is át kellett szerveznünk a helyszínt.

Azt pedig félve számoljuk össze, hogy a 16 versenyünk alatt hány pókerterem zárt már be Budapesten véglegesen... 5 vagy 6 biztosan. Reméljük, nem a lófejes vándordíjunk átkozta meg őket...

A 16. pókerversenyünk egyben az újabb, 15 fordulós bajonkságunk első játéka is volt. Az Universum Pókerteremben 18-an gyűltünk össze. 

Lehet valami igazság abban, hogy az első kiesőnek járó lófej nem hoz szerencsét. A lófej egész nyáron Blacky-nél volt, aki sajnos most nem tudott eljönni, ezért megkérte Mike-ot, hogy hozza el a versenyre. Nem fogjátok kitalálni, ki esett ki elsőként... Igen, Mike. Nos, onnantól kezdve senki nem mert a lófejhez nyúlni, Mike pedig otthagyta, így az egyik szervezőnek, Halesznak kellett hazavinnie... 

A verseny meglehetősen hosszúra nyúlt: ahhoz képest, hogy 1 órakor kezdtünk, fél 9 körül fejeződött be. Meglepetésre hamar kiesett Hudini, de olyan hatalmas nagy csaták most nem voltak. A legvégén sokat küzdött egymással Pozsi85 és RoliQ4, végül Roli bírta jobban a zseton-csikicsukit.

Íme a végeredmény: 

18. Mike
17. Méh Attila (Imhotep vendége)
16. Hudini
15. Ádok Róbert (Szözsi vendége)
14. Gabcsi
13. Imhotep
12.  Valerossa
11. Sly-Alfa147

10. Csukárdi Gyula (Jack vendége) - 1 pont
9. Kraszy - 2 pont
8. Halesz - 3 pont
7. ToBoZ (Szalamandra vendége) - 4 pont
6. Jack - 5 pont
5. Szözsi - 6 pont
4. Szalamandra - 7 pont
3. Zoli (Halesz vendége) - 8 pont
2. Pozsi85 - 9 pont
1. RoliQ4 - 10 pont

A serlegek és a pókerterem pénzdíja mellett egyéb díjat is osztottunk: 

A TTGumi csapata (www.runflat.hu) a pókerverseny első három helyezettjének az alábbi szolgáltatási csomagokat adta:

1. helyezett
Klíma felülvizsgálat, szükség esetén töltés
ózonos fertőtlenítés
téli-nyári átszerelés

2. helyezett
A fentiből 2 szabadon választott

3. helyezett
A fentiből 1 szabadon választott

Az első kieső egy Vredestein által felajánlott nyakbaakasztót, pendrive-ot, valamintegy kerékcsavar tartó zsákot kapott.

A LifeCombat Gym az első kiesőnek egy 10 alkalmas bérletet ajánlott fel, hogy a következő alkalomra felkészülve jobban tudjon küzdeni! (Ez végül a harmadik helyezetthez került)

Érdemes minél több pókerversenyünkön részt venni, ugyanis az összetettben az első három helyezett különdíjat is kap majd.
A második bajnokságunk ismét 15 versenyből áll, minden versenyen az első 10 helyezett kap pontokat, a 10. helyezett 1 pontot, az első pedig 10 pontot.

Ha érdekel, kik nyerték az előző pókerbajnokságunkat, kattints ide.

Figyelem: a következő versenyünk tervezett időpontja: január 17., szombat, 13. óra.

 

Kapcsolódó topic: