Az idő jó volt, ha a péntekihez hasonlítom, a napot is lehetett látni + érezni is.
Az biztos, hogy sokkal több 155 is lehetett volna.
Egy kis segítség,Alfák és tulajok :))
Ami menthető volt, azt kiszedtem, a többi meg ment a vasba:D Mondjuk szétszedetlen állapotban is szép kis asztal lehetett volna belőle, de ha abba belerúgok részegen, le is szakad a lábam:D A leszakadt szelepből meg a rugókból akár egy fuxot is fűzhetnék:D
A dugókból hamutartó, a gyűrűkből a csajodnak fülbevaló, a hajtókarokból falidísz, a blokkbol asztal, az olajteknőből a kutyának itató, a főtengelyből állólámpa lehet... :)
Esetleg a kuka HF-et visszarakva, a törött dugót hüvelyt kicserélve bivaly kompresszor lehetne...
kösz a jókivánságokat mindenkinek! :)
egész autós képre még várni kell. 26-án megpróbáljuk felrakni a nagyféket, majd akkor kiderül, hogy egyáltalán jók-e. nagyon remélem. és akkor aztán lehet belőle nyári felni, télre pedig megtartom a mostani fekete speedline-okat.
No, ezért kellet végigjátszanom a motorcserét. Beleértek a szelepek a dugóba, túl le lett síkolva a hengerfej. A vége ez lett. Az új (nekem új, amúgy bontott:) motor már benn van, teszi a dolgát...
Most találtam H&R-t 30k-ért újat. Azt mondják az jobb minőség mint az FK. Lehet megveszem őket, használtként hirdetik de azt mondja a srác, hogy autóban még nem volt csak megvette. És féláron adja az újhoz képest.
Télikerék projekt van most. Kezd összeállni a kép, Bravo II. acélfelni Yokohama 195/50 gumikkal. A hét közepén össze is jön ha minden jól megy. Csak az ország 2 végéből kell beszerezni mindent:))