Az hogy multis vagy nem mindegy. De az 56 os kormanykozep mas mint a 47 GT. Legzsak minden egyforma csak a kozepe mas ahogy a kormanyrudra rarakod. Nekem is ugy tanacsoltak, hogy csavarozzam szet a csuklonal a pedalok mellett mert elvileg egyforma es csereljem azt is. De ha veszel azert a biztonsag kedveert vidd magaddal a kiszereltet is.
Ha kisebb az ET szám ,akkor van kijjebb a kerék! Példának okáért ET30 kijjebb van,mint egy ET 60. Azért szokták módosítózni az ET60 körüli RH ZW1-eket. Ez csak egy példa volt :)
Kisebb kell? :-o Mintha a Supersport kintebb lenne a nagyobbal.
Nagyon szet kell nekem szedni a hatuljat, mert beleer az ivbe. Valamelyik szilent nem birta.
Jó estét uraim. Egy jó barátomat sikerült meggyőznöm h 156-os alfát vegyen. Mindenképp dízelt szeretne csak azt nem tudja h 1.9-est vagy 2.4-est, vagyis inkább a nagyobbik felé kacsingat de abból melyik a jobb a régebbi (136, 140, 150 lóerősek) vagy amit az fl-be raktak 175 lovas. Rosszabb e az 5 hengeres vmiért? Az h fl előtti vagy utáni az másodlagos dolog inkább a tartósság a fő szempont nála.
A hozzászólásokat előre is köszönöm.
Hallod Ember! Nem tudom eldönteni melyik szín volt jobb mostmár! Egyszerűen sz_art nem tudsz kiadni a kezed alól! Eltaláltad ezt is... Ennyi! ;) Gratula!