Én le sem takarítom. A vastag hó védi a sószórótól, ahogy az itt hánnya körbe az úton, veri tele a kocsikat 3-4 méterre onnan is. Enyém meg udvarban áll, de közvetlen a kerítés mellett. Asszem kapna belőle bőven.
Mondjad csak.. Aztán ha nem, akkor meg majd a hólapáttal felpattintom az ajtót és telepakolom hóval a verdát, visszacsukol, befedem hóval, hogy ne vedd észre. Majd akkor ér meglepi, ha szállnál be és balatont találsz a pedálsornál :)
Nono, szín józan voltam. Mondjuk ennek ellenére -10fokban a kerékpárt választottam közlekedési eszköznek éjszaka, sötétben, lámpa nélkül, de ez más kérdés :DDD
És csak azért zúgtam el, mert egy üveg borral a kezemben nem tudtam megtartani a keresztbecsúszó bringát :DD Jelentem: a bor épségben átvészelte a dolgot :D
:DDD Minek iszik, aki nem bírja. nemde?? :DDDDD
Biztos fel akarta feszíteni a garázsajtót, de megcsúszott a jégen és perecelt :D
Sebaj, majd most velem jön, én meg hatékonyabb módszerekkel dolgozom, mint a pajszer :))))
Ugye?? Nézegesd, fotózd, mert eljön a nap amikor már neked is csak képen lesz meg.. A helyét átveszi 4 tégla. Na jó, lásd milyen nagylelkű vagyok: 8 darab tégla. És akkor örülj, hogy az építőanyag árát nem fizettetem majd ki veled :DDDDD
Hehe :)
Nekem volt szerencsém megjáratni nagybátyám vacsi új CC-jét, eléggé betegágy volt szegény, többet vártam, pedig nem is gtv után vezettem rögvest. 2.0tádé, de csak 1500 és 2500 között tud valamit, nem is értettem...
Ne is mondd! 1 hónapja hazajött a Honda Accordos szomszédom, 2 liter olaj kifolyt belőle a díszkőre, le sem lehet takarítani. Aszonták, a CocoCola lehozza, de az szétmarja a követ, mielőt az olaj feljön...
Aztán jön a Honda CRV-s, hogy már másodjára kell kihívnia az assistance-t, mer' nem indul a hidegben, vagy mi.
Majd jött a BMW-sa szomszédom, kérdezi miért nem cserélem le a GTV-t családi ótóra. Mondok: Nézz körül, megkapd a választ. :) Öreg GTV-be csak forognak a kilóméterek a minap is elcsodálkoztettem egy VW Passat CC-t, mert úgy gondolta, az Coupe és Sportkocsi... Hát, nemvótaz :)
Az igazi égő, hogy ők vissza tudnak hívni 2-3 millió autót, tehát valaki megvett tőlük ennyit. Mennyi Alfa is fogyott az elmult 10-15 évben összesen... :(
A legjobb persze a Siena lenne, szerintem Fészi eladja Neked, ha éppen megszorul, hívd fel minden hónap végén :D De komolyan ;)
Utána: Novitec, aztán 8C, aztán Zender, majd GTA, az szerintem nem mutat nagyot GTV-n