hú ez valami adams famylis gép:D amúgy az eleje szerintem elégszép munka. bmw lámpa meg alfa pajzs..nemtetszik de keménymeló lehetett..lekellet volna festenie fehérre az egészet. semmi tuning hátul és jólettvolna reklámnak a lakatosnak hogy mien ügyes..:D mert mondjuk ha mellé raknánk egy 33ast hogy ien volt.. hát.. .:D végeredményben kárvolt a sok munka.. :D
Ha megnősülsz, a két ajtós autócsodákat el is felejtheted. Az asszony nem tudja normálisan berakni a babahordozót hátra és neki is bújkálni kéne. Na meg azoknak a hátsó ülése is inkább dísz. :)))
Az ilyen autók addig vannak, míg nem tervez az ember gyereket ill. mikor már 45 elmúlt és megveheti azt, amit korábban a gyerekek miatt nem lehetett :))
Ja és van egy kivétel. Ha az ember milliomos és van ilyen is, olyan is. ;)
Falusi gyerek vagyok, olyan nő nem kell, akinek nincs jogsija, meg akit nem lehet kivinni az erdőre fát vágni, vagy a mezőre szénát gyűjteni. Már finomodtam, de régebben azt is megnéztem, mekkora trágyadomb van az udvar szélében. :D
Ha asszony lesz a háznál, az azt jelenti, hogy viszi a kocsim, ha kell neki. Namármost egy olasz vashoz az ember lelkileg is kötődik, az ember a szerelmét meg nem adja csak úgy oda, viszont egy 500.000 km-t futott lepukkant szívódízel zőccséges mercit nyugodt szívvel rábízok a nőmre is, azt nem teszi tönkre. Magamból indulok ki, nem autóversenyző nőm lesz, az tuti, bár ismerek olyan nőt is, csak vőlegénye van. :D
én az 1.9JTD-vel kilennék egyezve, bőven elég lenne, még el is bírnám tartani :) de egyenlőre még horror áron vannak, bár magas áruk lesz mindig is, de remélhetőleg idővel felnövök hozzá :)
GT-t szeretnék, de a 3.2 V6 elég ritka idehaza, és az ára is magasabb, mint amit valaha is autóra fogok költeni. :D
Majd egy megkímélt 1.9 kormos pár év múlva, ha lenyugszom... Ha nősülök, akkor meg egy öreg dízel mercédesz kombi... :D
Amúgy állagát tekintve mint a bakelit. :D Ha mondjuk megint megtörném a kocsim, akkor ezek kerülnének fel, mert autót tárolni rajta tökéletesen optimális. Mondjuk ha így használom az Alfám, akkor soha sem fog megsérülni.
Már több mint egy hónapja a garázsból sem jártam ki. :D
nálad a gumin mutatkozik meg, nálam a szelepszár szimmeringeken :D gondolom nálam cseréssek a szimmeringek, de jobb lenne másik kocsi :) GT-t szeretnék, de kevés az esély rá, hogy tavaszig összejön a rávaló :)
DOT 4002 :D
Valójában nincs tervben, hogy ez a szett gumi még valaha autóra kerül nálam, szükségmegoldás volt, mikor megvettem, egy nyarat kihúzott a kocsimon. Már akkor sem szerettem, de jobb volt a semminél. Tavasszal tervben van hogy új gumikat veszek (újabb autót szeretnék, de az még álom marad egy ideig).