Szerintem nem egy véletlen egybeesés, hogy egy csomó kasszasikernek titulált filmet legyárt pl. az Asylum és kiadja egy kicsit hamarabb, mint a szuperprodukció. Hány ilyen szarságba szaladtunk már bele... Terminátorok... A nap amikor a Föld megállt... Világok harca... Transmorphers... Halálos futam...
Ugye a címek is ismerősek... Pedig nem az amire gondolsz. És pont a "nagy" film megjelenése előtt!
Amúgy a múltkor Kau beírta, hogy nem olyan rossz az alkonyat, így mégis rászántam magam, hogy letöltsem; illetve a szándék megvolt egy darabig. De aztán mégsem lett belőle semmi, mert elolvastam a letöltő oldalon a kommenteket és kellő képpen "elrettentem".
Íme egy díjnyertes komment:
"igen, ez valóban nagyon gyenge eresztés..éppen ezért várom a harmadik rászt nagyon, mert tudom hogy ennél szarbb már nem lehet..
pedig az első részben kellemesen csalódtam (bár többször azt se nézem meg..) de ez.."
Na de, hogy maradjunk tárgyilagosak íme egy máik:
"az az oka, hogy ezek a filmek sajnálatos módon csak a rajongóknak készülnek. A regénysorozat sokkal jobb, és azoknak az igényeit próbálják kielégíteni, akik azt ismerik, a többi nem is igazán érti a film legtöbb részét. Ez elég aljas dolog szerintem egyébként, mert a filmek nem erre valók..."
Szóval előbb elolvasom majd könyvben valamikor a következő évtizedben.:-)))
Na megnéztem én is! Hát nem tudom... nekem annyira nem jött be! Sztem nem egy nagy film és még mindig fenttertom, hogy hasonlít a Kaptár zombi jeleneteihez! :-)