hoppá :(
én teljesen lemaradtam a 2008-09 esről meg a 73-4-5. ja meg a 2003..de az a nagy ha jól emléxem?:)
Köszönjük, hogy közkincsé tetted, a megpróbáltatások ellenére is :)
Heidfeld: "Nem az én hibám, ami Roberttel történt, tényleg remélem, mielőbb visszatér, ez az egyik oldal. A másik, hogy meg kellett ragadnom a lehetőséget, hogy újra vezethessek. A derült égből jött az egész, de ki kellett ürítenem a fejemből az érzelmeket, mert nyomasztott Robert balesete, miközben tudtam, hogy ez lehet az én esélyem. Nem volt könnyű, ám nem szalaszthattam el az alkalmat."
Urak, utolsó szolgálati közlemény (egy időre) :)))
Felkerült az utolsó adag, a 2010-es szezonösszefoglaló. Szokás szerint egy hétig lesz fent, jövő hét közepén fogom leszedni. Miután többen jeleztétek, hogy kimaradt néhány évad a korábbiak során, lesz "ismétlés" a nagy sikerre való tekintettel, erről bővebben majd később :)
Őszintén szólva, nem nagyon értem minek van a Toro Rosso. A Red Bullból pár év alatt topcsapatot csináltak, nem hinném, hogy rá vannak szorulva arra, hogy egy fiókcsapattal nyűglődjenek.
Ez kb olyan szintű komoly igazság, mikor Gyula elkezd töprengeni, hogy a mezőny tizenakárhanyadik helyezettje lehet csak egy kiállással csinálja meg, és ezzel a zseniális húzással megnyerheti a futamot :))
Minden bizonnyal a Red Bull minden vágya, hogy még egy top csapattal kelljen osztozni a pontokon....
Viszont én nem lennék meglepve, ha a STR ott folytatná, ahol tavaly abbahagyta. Ti akkor is Ferrari motorja volt, és akkor is Newey tervezte. Erről ennyit
Gerion, te kinek képzeled magad???????
Milyen stílusban írsz???Nem tanulsz semmiből sem?
Le kéne szállni a magas lóról, mert nem vagy te itt senki sem!!!! Ép úgy mint ahogy én sem!
Qrvára nincs itt a helyed!! Nagyon remélem, hogy Halesz és BeeGee tartja az adott szavát, hogy már csak egy dobásod van, amit most el is intéztél!
És ha volt egy félreérthető hozzászólásom...? Akkor mi van? Ezért már mennie kell a gyűlölethadjáratnak egy életen át? Neked még sosem volt olyan hozzászólásod élőben vagy online, amit nem úgy gondoltál, de rosszul, félreérthetően jött le?