Az autosport.com szerint a forgalmazó azt tervezi, minden országban F1-nagydíjának időpontjában mutatja be a mozit, a 2011-es Magyar GP július 31-én lesz."
Jó lenne :) Már nem emlékszem hol olvastam, de akkro azt írták, hogy itthon nem fogják adni a mozik. Persze lehet (és remélem), hogy ez azóta változott. Ez a futamok előtti bemutató viszont nekem új :)
Ez érthető. Japánban Sennára Istenként tekintettek (kis túlzással) a Hondás korszakában. Még a mai napig is sokan. A legnagyobb bevételt is ott lehet összeszedni, aztán Brazíliában. Kicsit érthető is, hogy miért nem kerül a magyar mozikba, nem sokan lennének kíváncsiak egy dokumentumfilmre a moziban. De pl egy szép díszdobozos dvd-t már többen megvennének.
Ma mutatkozik be 5 F1es csapat új autója( Red Bull, Mercedes, Williams, Toro Rosso ), és ma kezdődnek az idei első kollektiv tesztek!
Kicsit újra felpezsdül az élet. Az f1-live.hu élőben tudósít az eseményekről sajnos persze csak szövegben
Nyugi, az is meg van, majd "felnyomom", abból csak kb. 1 - 2 perc hiányzik az elejéből.:-)
/csak át kell konvertálnom valami "kezelhetőbb" formatumra DVD-ből/
Csak a 2004-est. A 2001 és 2005-el valami gubanc van, kb 2 mp "gondolkodás" után letölti /egy pillanat alatt/, de csak a könyvtárat valami 0 kB-os fájlal. Nem tudom, mi lehet ez, ilyen még nem fordult elő... Többször próbáltam.
Montezemolo a szememben nagyon nagy ember és itt most függetlenítek attól, hogy a Ferrari atyaúristene :)
A 70-es évektől kezdve a Fiatnál van, mellette voltak kisebb-nagyobb kitérői, de a fő irányvonal ez maradt. Szívvel-lélekkel, igazi büszke olaszként dolgozik.