Szerintem Vettelnek még mázlija is volt, hogy hátrasorolták, mert sokkal könnyebb onnan feljönni! Mázlistacsalókispöcs! :)
Alonzót meg ne kelljen már kötelezően szeretni! Bakker ez mi???
Majd ha hozza haza a VB címeket és nem csak a csapatot fikázza-magát élteti, akkor tántalán lehet, hogy meg is kedveli az ember...
Xixo2012-11-05 12:29:19 // 101081
Saca2012-11-05 12:03:12 // 101080
Még valakit sütött meg a nap? :))
Selmak2012-11-05 11:50:26 // 101079
Téged sütött meg a nap. 2. kerékcsere után történt amikor is 4. helyre jött vissza megelőzte a 2. SC fázist, szóval a 4. hely biztos volt.
Ferke2012-11-05 10:39:04 // 101078
Téged megsütött a nap, ombre. Kiállt másodjára, amitől nyilván egy kerékcserényi lemaradása keletkezett...ami az SC-vel megszűnt, magyarán csontra felzárkózott.
Ezen mégis mit nem lehet megérteni? Hogy írjam még le magyarabbul?
Ezen mégis mit nem lehet megérteni? Hogy írjam még le magyarabbul?
Kazes☻2012-11-05 10:36:38 // 101077
Akkor DC is hülye, hogy hagyja! Vagy két bolond, egy pár?! :)))
Gabesz2012-11-05 10:22:35 // 101076
Kimi ilyen, ezt el kell fogadni, nem egy érzelgős típus, mikor a rádióban a csapat majd ki bújt a bőréből, annyira örült, ő csak azt mondta, hogy szép munka.
Vettelt is így kell elfogadni, jóban vannak Coultharddal is, lökte már be medencébe, nyomott tortát az arcába stb.
Vettelt is így kell elfogadni, jóban vannak Coultharddal is, lökte már be medencébe, nyomott tortát az arcába stb.
Kazes☻2012-11-05 10:01:47 // 101075
Meg is jegyezte a mosoly problémát a dobogón, jó volt! :)))))
pb_2012-11-05 09:43:11 // 101074
"Kimi meg szerintem annyira meg volt hatódva, illetődve azon, hogy futamot nyert, hogy nem is csoda, hogy épp a csapathoz nem ment oda. Ha észrevettétek, eleve rossz "parkolóba" ment be, úgy húzták ki onnan. :)) azt se tudta, mi van. :)"
Vagy csak ximplán lexarta az egészet, ahogy xokta. Leginkább fel sem ment volna a díjátadóra, hanem 1ből vedelni ment volna.) Ez sem éppen 1 hízelgő magatartás.
Vagy csak ximplán lexarta az egészet, ahogy xokta. Leginkább fel sem ment volna a díjátadóra, hanem 1ből vedelni ment volna.) Ez sem éppen 1 hízelgő magatartás.
Saca2012-11-05 09:39:40 // 101073
Mikor kiszállt a kocsiból és felállt az autó orrára akkor én úgy emlékszem intett nekik. Aztán lehet hogy rosszul emlékszem. De nem véletlenül hívják jégembernek. Sosem volt az a pacsizós, örömködős fajta :)
Itt szerintem nem az volt a baj hogy Coulthard is kapott a pezsgőből hanem inkább az 2 percet nem bírt ki Vettel amíg vége lesz az interjúnak. Plusz a hátulról odasunnyogok és fejtetőn locsolom a riportert az inkább figyelemfelkeltésnek tűnik mintsem örömnek.
Itt szerintem nem az volt a baj hogy Coulthard is kapott a pezsgőből hanem inkább az 2 percet nem bírt ki Vettel amíg vége lesz az interjúnak. Plusz a hátulról odasunnyogok és fejtetőn locsolom a riportert az inkább figyelemfelkeltésnek tűnik mintsem örömnek.
pb_2012-11-05 09:24:45 // 101071
"Ma viszont berúgunk a csapattal!"
Kazes☻2012-11-05 09:11:20 // 101070
Csinált már ilyet az idén, de az a fickó nem vigyorgott úgy, mint DC! Csak most nem emlékszem melyik verseny végén volt. Már akkor sem tetszett.
Kazes☻2012-11-05 09:08:47 // 101069
Ebben nem értünk egyet. :) Most ezzel kb. egyedül maradtál Selmakkal.
Kazes☻2012-11-05 09:05:14 // 101068
Azért volt már, csak még időben lestoppolták őket, merthogy szabálytalan volt, nem kicsit! :)
Diny2012-11-05 08:21:11 // 101066
A díjátadón Vettel úgy viselkedett, hogy már én is feszengtem a székemben. Lenyomott egy olyan hosszú beszédet, mintha ő nyert volna, DC persze türelmes, nem szólt közbe, hogy vannak még ketten, és fejezze be. Nem mértem az időt, de érzetre annyit szövegelt, mint a másik kettő összesen.
Amikor meg DC fejére ment a "pezsgő", akkor DC csak hátranézett, hogy oké kisöcsi, vége a szereplésnek, nyugi legyen :)) Vettel meg csak vigyorgott, mint egy óvodás.
Minden elismerésem, hogy vezeti a vb-t, meg kb 70% esélye van a végső győzelemre, de azért az arc mérete kicsit nagy, most szerintem túlzásba vitte. Még akkor is vele kelljen foglalkozni, amikor épp a futamgyőztest interjúvolják.
Kimi meg szerintem annyira meg volt hatódva, illetődve azon, hogy futamot nyert, hogy nem is csoda, hogy épp a csapathoz nem ment oda. Ha észrevettétek, eleve rossz "parkolóba" ment be, úgy húzták ki onnan. :)) azt se tudta, mi van. :)
Amikor meg DC fejére ment a "pezsgő", akkor DC csak hátranézett, hogy oké kisöcsi, vége a szereplésnek, nyugi legyen :)) Vettel meg csak vigyorgott, mint egy óvodás.
Minden elismerésem, hogy vezeti a vb-t, meg kb 70% esélye van a végső győzelemre, de azért az arc mérete kicsit nagy, most szerintem túlzásba vitte. Még akkor is vele kelljen foglalkozni, amikor épp a futamgyőztest interjúvolják.
Kimi meg szerintem annyira meg volt hatódva, illetődve azon, hogy futamot nyert, hogy nem is csoda, hogy épp a csapathoz nem ment oda. Ha észrevettétek, eleve rossz "parkolóba" ment be, úgy húzták ki onnan. :)) azt se tudta, mi van. :)
Selmak2012-11-05 07:49:41 // 101065
Anno Senna csinálta a dobogón azt hogy ha nem ízlése szerint alakult a verseny akkor fogta magát és bevonult a pezsgőzéskor.
Selmak2012-11-05 07:34:43 // 101064
Nem csak alonsot nem szeretem hanem ferrarit se, Summi alatt csak bunkók voltak de profik, most már a profizmus se fogható rájuk.
Zsolt1552012-11-05 07:30:33 // 101063
Azért azt nem mondanám, hogy bunkó. Kimi oda sem ment a csapathoz, amikor kiszállt az autóból, de még nem is intett nekik. Ezt minek minősítenéd?
Az előző futamon a hostess lányok kaptak a pezsgőből, Monacóban díszegyenruhás katonák, stb.
Mindenki másként örül. De szerintem a pódium környékén az eredményhirdetéskor mindenkinek fel kell készülnie egy ilyen "balesetre", mint amilyen Coulthardot érte.
Az előző futamon a hostess lányok kaptak a pezsgőből, Monacóban díszegyenruhás katonák, stb.
Mindenki másként örül. De szerintem a pódium környékén az eredményhirdetéskor mindenkinek fel kell készülnie egy ilyen "balesetre", mint amilyen Coulthardot érte.
Selmak2012-11-05 07:27:50 // 101062
Vettelnek most kb. olyan kocsit készítettek szvsz., mint anno Sumi alatt a Ferrari. :)
A tavalyi igen, de az idei nem igazán. Baromi sok a műszaki hiba, év elején eléggé gyengék voltak, kellett az idény 2/3-a hogy magukra találjanak. Neweynak idén eredeti ötlete nem is nagyon volt. A coanda kipuff ferrari, a dupla DRS mercedes.
A tavalyi igen, de az idei nem igazán. Baromi sok a műszaki hiba, év elején eléggé gyengék voltak, kellett az idény 2/3-a hogy magukra találjanak. Neweynak idén eredeti ötlete nem is nagyon volt. A coanda kipuff ferrari, a dupla DRS mercedes.
Atesz19872012-11-05 07:26:05 // 101061
Ha valaki előtt 22-en mennek, amég a másik előtt csak 4-en, akkor értelemszerűen az tud többet előzni, aki előtt 22-en mennek. Arról nem beszélve, hogy nem azt a 18-t nehéz megelőzni, aki hátul megy, hanem a maradék 5-t. Nem értem, hogy egy Alfás, olasz autós fórumon miért kell folyton hangoztatni, hogy nem szereted Alonsot, megértettük elsőre is. Akárhányszor mondod el, a többség akkor is szeretni fogja. Tehát tök értelmetlen folyton belegázolni a másik hitébe. A Kimis vitáknál legalább volt min vitatkozni, de neked egyetlen érved az un szimpátia, ami már ízlés dolga, amiről meg értelmetlen vitatkozni.
Zsolt1552012-11-05 07:19:56 // 101060
Nagyon jó lenne, ha Ferrari is készíteni egy ennyire versenyképes autót. Plusz a csapat is annyira egyben lenne minden téren mint a RedBull.
Ferrarival Raikonen 2007-ben lett VB. Ideje lenne egy már egy új címnek. Jó versenyzőnek tartom Alonsot is, de valahogy nem akar neki menni mostanában.
Ferrarival Raikonen 2007-ben lett VB. Ideje lenne egy már egy új címnek. Jó versenyzőnek tartom Alonsot is, de valahogy nem akar neki menni mostanában.
Kazes☻2012-11-05 07:00:35 // 101059
"Ricciardóra vár egy Alguersuari-féle fejmosás Helmut Markótól..."- ez elég szomorú...
Kazes☻2012-11-05 06:59:39 // 101058
Maradnék az is-is verziónál. :) Csak mert véleményem szerint ez objektíve látható, hogy melyik hogy' gépészkedik és hogy' reagál az autó és melyikkel hogy' lehet határon autózni, ill. mennyire kell... Alonak végig úgy kellett mennie, pihenő nélkül, ez hatalmas megterhelés mindkét szempontból. Vettelnek most kb. olyan kocsit készítettek szvsz., mint anno Sumi alatt a Ferrari. :)
Zsolt1552012-11-05 06:08:41 // 101057
Szerintem Alonso idegileg volt fáradtabb mint fizikailag. Amikor megmondták neki, hogy Vettel már a harmadik két kanyarral később meg is csúszott egy pillanatra alatta az autó.
Zsolt1552012-11-05 06:00:40 // 101056
Pedig jó lenne, ha összekapná magát. :-)))
Zsolt1552012-11-05 05:58:50 // 101055
Igen. Az a legszebb, hogy a SC utolsó körében jött ki a boxba.
Selmak2012-11-05 04:52:51 // 101054
Nyalókád 2 helyett jött előre saját erőből. Csoki kiesett előle, egy helyet meg Vetteltől örökölt, ami az élmezőnyben egy egész picit nagyobb jelentőségű mint egy Kartikeyan szintű pilóta . Vettel az első nem tervezett kiállásával viszont újból a mezőny legvégén találta magát. A ferrari mint csapat egy kalap szart nem ér. Alonso szarvát már rég le kellett volna törni vagy úgy rúgni ki hogy szálljon mint győzelmi zászló.
Kazes☻2012-11-04 22:58:37 // 101053
"A Vettel-Coulthard pezsgőzés margójára pedig csak annyit, hogy Vettel egy bunkó, ..." - ezt én is így gondolom. Most sem és a jó múltkor sem tetszett, amikor ezt játszotta.
Xixo2012-11-04 22:06:35 // 101052
Dehogynem volt, ma 150%-on ment! :))
Erhard 242 (Pure Energy)2012-11-04 21:54:43 // 101051
no most nézem az ismétlést a kis kedvenced 13. a 9. körben úgy hogy ketten kiestek előle és SC van és ugyi lesz még 1 ....
Tommi2012-11-04 21:36:40 // 101049
Izgalmas és fordulatos volt a futam, a helyszinen pedig leirhatatlan volt a hangulat... :) Itt már elmúlt éjfél, rég a hotelben vagyunk, de még mindig dolgozik bennünk az adrenalin :))) A lelátókon egyébként "vallástól" függetlenül mindenki nagyon örült Kimi győzelmének, ez már járt neki :) Alonso hozott 3 pontot, örüljünk ennek is :) A Vettel-Coulthard pezsgőzés margójára pedig csak annyit, hogy Vettel egy bunkó, aki nem méltó és nem érett arra, hogy 3x világbajnok legyen és mondom ezt attól függetlenül, hogy kinek szurkolok...
Zárójelben éhány érdekesség a Yas Marináról :)
Csak ülőhelyek vannak és az összes tribün fedett, a pálya teljes területén ingyenes wifi működik; a biztonságot nagyon-nagyon szigorúan veszik, a nézők csomagját röngtenezik, fémdetektoros kapun kell átmenni, aki pedig autóval érkezik, annak még a kocsi alá is benéznek tükörrel. A belépőjegyek plasztikkártyák (minden napra más), amit belépéskor leolvasnak egy olyasmi kütyüvel, mint a bankkártya terminál, nem pedig naponta tépkedik az óriási méretű jegy szélét, mint nálunk :) Ételt-italt tilos bevinni, de bent (és most kapaszkodjunk) ingyenesen és korlátlan mennyiségben osztanak palackozott ásványvizet a nézőknek. A büfé árak hasonlóak, mint a Ringen :) Iszonyat profi a szervezés, rengeteg ember dolgozik és amin ledöbbentünk: kedvesen, mosolyogva és nagyon készségesen végzik a munkájukat. Látszik-érződik, hogy nem csak azért vannak ott, hogy elteljen a munkaidő és megkapják a fizetést (mint sajnos sokszor a Hungaroringen), hanem tényleg azon vannak, hogy a látogatók jól érezzék magukat. Amikor jöttünk kifelé a verseny után, megköszönték (!) hogy ott voltunk és remélik élveztük a hétvégét.
Jártunk már jónéhány F1-es pályán (Monza, Spa, Hockenheim), de a Yas Marina olyan, mintha egy másik bolygóra tévedne az ember :) Hihetetlen profizmus, tisztaság, rend, szervezettség, minden gördülékenyen működött, egyszerűen tökéletes volt az egész hétvége. Szerintünk a világ összes többi pályájának fel kell kötnie a bajuszt, ha ilyen szinten akarnak versenyt szervezni, Abu Dhabit nehéz lekőrözni :)
Zárójelben éhány érdekesség a Yas Marináról :)
Csak ülőhelyek vannak és az összes tribün fedett, a pálya teljes területén ingyenes wifi működik; a biztonságot nagyon-nagyon szigorúan veszik, a nézők csomagját röngtenezik, fémdetektoros kapun kell átmenni, aki pedig autóval érkezik, annak még a kocsi alá is benéznek tükörrel. A belépőjegyek plasztikkártyák (minden napra más), amit belépéskor leolvasnak egy olyasmi kütyüvel, mint a bankkártya terminál, nem pedig naponta tépkedik az óriási méretű jegy szélét, mint nálunk :) Ételt-italt tilos bevinni, de bent (és most kapaszkodjunk) ingyenesen és korlátlan mennyiségben osztanak palackozott ásványvizet a nézőknek. A büfé árak hasonlóak, mint a Ringen :) Iszonyat profi a szervezés, rengeteg ember dolgozik és amin ledöbbentünk: kedvesen, mosolyogva és nagyon készségesen végzik a munkájukat. Látszik-érződik, hogy nem csak azért vannak ott, hogy elteljen a munkaidő és megkapják a fizetést (mint sajnos sokszor a Hungaroringen), hanem tényleg azon vannak, hogy a látogatók jól érezzék magukat. Amikor jöttünk kifelé a verseny után, megköszönték (!) hogy ott voltunk és remélik élveztük a hétvégét.
Jártunk már jónéhány F1-es pályán (Monza, Spa, Hockenheim), de a Yas Marina olyan, mintha egy másik bolygóra tévedne az ember :) Hihetetlen profizmus, tisztaság, rend, szervezettség, minden gördülékenyen működött, egyszerűen tökéletes volt az egész hétvége. Szerintünk a világ összes többi pályájának fel kell kötnie a bajuszt, ha ilyen szinten akarnak versenyt szervezni, Abu Dhabit nehéz lekőrözni :)
Kazes☻2012-11-04 20:32:27 // 101048
Kimi új kormánya. :)
Xixo2012-11-04 20:18:31 // 101046
Massa nem azzal az autóval megy.
Hogy béna azt Ti mondátok.
Alo futamok óta körbeautózza Webbert.
Az utolsó rész meg akár idézet is lehetne Alo nyilatkozatából, ugyanis pont ezt mondta, hogy neki mindig a szar autóval kell nyernie... (de azért aláírt 2016-ig...) :)
Hogy béna azt Ti mondátok.
Alo futamok óta körbeautózza Webbert.
Az utolsó rész meg akár idézet is lehetne Alo nyilatkozatából, ugyanis pont ezt mondta, hogy neki mindig a szar autóval kell nyernie... (de azért aláírt 2016-ig...) :)
Selmak2012-11-04 20:08:01 // 101045
Ha nem akarja hogy jól seggberakják akkor nem árt, lásd Kártékony esetét.
Kazes☻2012-11-04 20:06:22 // 101044
Jaaaaaaaa, hogy az elsőnek kell figyelni a hátsót??? Ezt nem tudtam! Bocsika... :)
Kazes☻2012-11-04 20:05:08 // 101043
Az biztos! Érdekes volt látni a végén, ahogy dumálnak a pilóták a díjátadó előtt, hogy Alo megviseltebb. Lehet, hogy végsebességre jó a kocsi és lehet vele menni is, de ahogy elnéztem, igen megterhelő. És nyilván azt nem lehet állítani, hogy Alo rossz formában lenne mind mentális, mind fizikai értelemben. :)
Selmak2012-11-04 20:04:40 // 101042
Ricardo arra hivatkozott hogy egyáltalán nem látta Vettelt a tükörben, ami elképzelhető. A Button Vettel esetben meg szvsz Button bealudt, ami nem lenne csoda mert baromi sokáig volt kint a SC, Sumi (aki fénykorában is hajlamos volt bealudni) ugyanezen okból jól le is amortizálta Vergne autóját.
Kazes☻2012-11-04 20:00:03 // 101041
Én ebbe nem akarok beszállni, főleg ilyen stílusban... de érdekes, hogy mennyire rinyált Vettel a rádióban Ricciardo-ra és majdnem összetörte a kocsiját is, de csak egy nikecell táblát sikerült... Anno, pár versennyel ezelőtt Ő csinált hasonlót és persze Button volt a hibás, hogy majdnem lebontotta hátulról! Ejh...
Na, mindegy... :)
Na, mindegy... :)
Erhard 242 (Pure Energy)2012-11-04 19:57:41 // 101040
jah már értem akkor Massa a 2011-es autóval megy, a rugó még néha nyomja az agyát, Alonso-nak van a legütőképesebb autója, Vettelnek meg egy fos van a segge alatt de azért sem igazolna át a legjobbakhoz mert ő egy hős aki a nemlegjobb autóval már a 3. VB felé robog....:DDD
Kazes☻2012-11-04 19:52:12 // 101039
Jó verseny volt a mai is! Örülök Alo szép versenyzésének és helyezéséhez és bár pontokat vett el tőlünk, de nagyon örülök Kimi jó szereplésének! :)
Xixo2012-11-04 19:51:34 // 101038
Ha figyelmesen olvasgatod az F1es cikkeket, akkor láthatod, hogy Massa vagy a régebbi autóval megy vagy teszteli az új alkatrészeket.
Meg ő béna is, ezt már többször mondtátok. :)
Meg ő béna is, ezt már többször mondtátok. :)
Xixo2012-11-04 19:47:58 // 101037
Hát mert ha a 24. helyről csak a 4-re jött volna fel, akkor már béna lenne... így meg egy mázlista. :)
Bezzeg Alo, aki kettőt is előzött ma! :)))
Bezzeg Alo, aki kettőt is előzött ma! :)))
Selmak2012-11-04 19:47:05 // 101036
Webber ma mit alakított az állítólag legjobb autóval?
Erhard 242 (Pure Energy)2012-11-04 19:45:01 // 101035
én csak azt nem értem ha egyesek szerint még sem olyan szar a Ferrari ha nem csak Alonso sír akkor mi van Massaval? Mert ő nem is sír de nem is megy ...vagy még is szar a Ferrari? :P
Xixo2012-11-04 19:37:45 // 101034
Csak 110-et? Egy hete még azt mondta, hogy 120-at, lehet ma nem volt formában! :))
Xixo2012-11-04 19:36:32 // 101033
Naja, főleg hogy Webbert már nem először kerülte ki a futamon a spanyol minden komolyabb erőfeszítés nélkül. Csak érdekes módon Vettelel nem bír... :)
És továbbra is ez a rossz duma megy csak...
És továbbra is ez a rossz duma megy csak...
Xixo2012-11-04 19:32:32 // 101032
Ez rágalombeszéd, sárdobálás! Tényeket legyen kedves! :)