Persze, apámnak pl. jó egy ilyen "gagyi" gumi az 1,2 es pólóra, mert az öreg nyáron sem megy max 80 al. télen xar úton még annyival sem. Viszont egy erősebb gép, mint az Alfák java, azért kicsit jobban vannak használva, ott nem mindegy, hogy mikor tapad rendesen egy gumi. Én nem kísérleteznék egy ilyen gumival mert többet veszthetek min ha kifizetek ilyenkor kicsit többet egy jobb gumiért.
Azért nem egészen, mert mint írtam a gyártók teljes termékválasztékát forgalmazzák, és nem úgy mint egy kisker gumis, aki csak x gyártók y termékét forgalmazza, mert neki az éri meg, így azt isteníti :-))
Nekik pl. a furgonra téli guminak Wanli van feltéve, és autópályáznak is vele rendesen.... de senkit sem akarok egyik vagy másik gumira rábeszélni. Mindenki azt vesz amit akar és amire pénze van :-)
A múltkor voltam egy gumi forgalmazónál és szerelés közben rákérdeztem.....mivel nálunk van minden fajta, ezért nem volt érdeke, hogy kimondottan egy márkát favorizáljon. Szerinte, például pont az említett Wanli jobb mint a Kormoran.
Én azt mondom, hogy inkább keress egy használt, de még jó állapotú márkásat, mint egy ilyet. Árban kb ugyan az, de még abban is jobban bíznék, mint ebben.
Az enyémet is el kell vinnem egy futómű belövésre,mert a 2 elejének a belső pereme bár egy formán kopik de a hátsóknak egyáltalán nincs úgy elkopva a belső pereme,a külső peremek pedig jók!Szóval az első kerekek belső pereme sokkal jobban kopik mint az összes többi! Nem tudod mi lehet a gond? Vagy ez igy természetes?
Azt meg köszönném mert hátom féle gunit adtak hozzá :-) ebből kettő ugyan az de van két külömböző! És igy nem tudom fel rakni öket ha kész leszenek! Ujra meg nem mostanabán lesz keret sajna!!!