Fórum >> Műszaki-szakmai topicok >> Márkaszerviz-tapasztalatok

Kau2005-05-13 00:08:38 // 5
Nahát ezt se én kezdtem, most sikerült kielőznöd :)
Kau2005-05-13 00:06:35 // 4
Igen ez jó ötlet. Kezdeném én. Korábban a Váci úti SPQR-hez hordtam a gépet. Mondhatom, hogy jól dolgoznak, normális a hozzáállás is. Tavaly áprilisban 130-at hagytam ott vezérlésmódosító cserére. A fórum indulása óta megtudtam, ezt megúszhattam volna a feléből is, de hát akkor még nem volt. Ha lehet, most már jobban szét kell nézni az árakat illetően és nem biztos, hogy a hivatalos márkaszervíz mellett dönt az ember.
GEORGE2005-05-13 00:01:27 // 3
Kezdeném: Stol Bonyhád nem ajánlott, vitám volt a szerelővel azt mondta 146-ban nem létezik olyan hogy ti azt biztos hogy én ragasztottan fel......????? Nem is találta meg a számítógépen.... A javitásra illetve a hibakeresésre az volt az ötlete, hogy beszéljem meg olyan emberrel akinek olyan autója van mint az enyém hogy cserélgessük át az alakatrészeket és nézzük megszünik-e a problémám...szerintetek????????? Az az igazság hogy a Boldizsárnál voltam ugyan, de javításra nem került sor mert azokat a szervizóra díjakat nem nekem találtk ki:-((((((( Egy jó maszek szaki aki speciálódik egy tipusra jelen esetünkben Alfára anál jobb nincs és általában jóval olcsobb a szakszervizeknél! 2 embert tudok személy szerint ajánlani akiknél voltam is és jól dolgoztak megoldották -megtalálták a hibát amiért mentem és nem utolsó sorban baráti áron dolgoznak.. üdv.:GEORGE 146ti
Tommi2005-05-12 23:54:23 // 2
Jó ötlet ez a topic, támogatom :))) Egy jó hely van, ahová vinni kell az autót :) Tudjátok mire gondolok :)))
Halesz2005-05-12 23:52:08 // 1
Szeretnénk, ha lenne egy topic a magyarországi Alfa márkaszervizekről, ahol mindenki bátran leírhatná véleményét, tapasztalatait. Jó lenne, ha itt kiderülne, hogy hova érdemes, és hová nem szabad vinni az autóinkat!? Fontos kérés viszont, hogy ha leírjátok a tapasztalataitokat, akkor próbáljatok viszonylag objektívek maradni, nem szeretném, ha ez egy szerviz-anyázós topic lenne... de mindenképpen fontos szerintem, hogy legyen egy fórum, ahol nyoma van annak, hogy mi történt Veletek a szakszervizekben!
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak