Na gyermekeim: megérkeztünk a szépséges Italiából...ha visszagondolok már 2 hete megérkeztünk csak most van időm leírni az utat tapasztalatokat.......
Először is a benya kérdés, hisz ezzel szokás indítani.....na szóval Győrben az ipar uti OMV kutnál tettem a kicsikébe a Carrera 95 ből..asszem 289,5 Ft volt literje fullig raktam így a 63 literes tank meg is telt.....13 30 kor indultunk Gőrből Adrienn és én a babát nem vittük hisz ez a 4. házassági évfordulo megünneplése is volt a mama had unokázza ki magát...4 éj 5 nap.....na fél 2 kor indultunk és Rábafüzes felé mentünk..azaz Győr-Pápa-Sárvár-Körmend-Rábafüzes....hol ilyen utakon hol kis falukon keresztül....asszem 16 óra fele voltunk Rábafüzesnél de majd a videon megnézem mert 3 órás akcio is készült.......itt várakozás nélkül átjutottunk semmi forgalom nem volt......egy kakaskodo volt a határig valami dízel passat kombi TDI ből a T meg a D piros volt..asszem ez a 130 lovas verzio.....megszorongattam rendesen a tökét........megvettem az első faluban a matrinyát 7,7 juro volt....
Első pihi Graztól 50 kmre volt az autopályáról kellett megközeliteni...itt ettünk ittunk, a menű 6 euro volt, volt benne leves finom husika leöntve valamivel meg egy kis édesseg is:-))))))
fél órát pihent a vas aztán uccu neki....ugy belelendültünk hogy legközelebb csak Udine után jóval álltunk meg ott ahol elágazik a zautópálya Triest és velence felé....itt ittam finom olasz esszpresszot.....huh de jo volt a mindenit.....1 juro volt.....
20 perc aztán uccu neki......itt a vas már uyg mekktáltosult hogy 180 utazokat vitt......
21 óra után értünk Lido di Jesolo ba az Arizona Szállodába 686 km volt már pirost jelzett a tank de mint kiderült a visszaut tankolásánál még volt benne 6 liter hisz csak 57 litert tudtam bérakni........
Első nap a vasban aludtunk a szálloda parkolojában:-))) Ez azért volt mert 1 nappal előtte mentünk le....
Másnap elfoglaltuk a szállást, klíma, tv szép belső szal ajánlom mindenkinek árban nem egy vészes oldalrol tengerre nező szobák...nem csalodtam sőt: jol felkészült gárda várta minden lépésünket ohajunkat.......itt a lapjuk e:
ITT E
Árak a part mellett változoak voltak, voltak olcsobb voltak drágább üzletek, rendkívüli nyűzsgés fellépők programok látnivalók minden percre....éjjel azonban nyugodtság, csend így max. tudtunk pihenni sok rendőr auto is volt..kedvencem egy 2.4 jtdm 159 es volt, mindig visszaintettek.......
hazaut előtt telitank, Bécs fele végigmentünk kerültünk 804 km volt a hazaut de bírta a telitsnból sőt 4 liter még maradt benne így egyértelmű hogy a kinnti benzinből tovább megy a vas......
hazafele 13 órakor indultunk de csak éjfélre értünk haza mert Udine után 14 km re egy 14 cm es szög intézte el az 1 éves gummámat.....mivel a potkeréknek más volt a kerékcsavar mérete és az nem volt így trélert kellett hívni a komplett segítség ugy hogy visszafuvariztak udinebe meg kerék csere meg adtak 4 kerék csavart 140 juromba fájt....
A vas példásan tökéletesen viselkedett, dícséret neki!
Költségek: Odaut: 17500Ft benya
Szállás félpanzioval 3 éjszaka: 67500Ft
Költöpénz: 72000Ft
Visszaut: 19000Ft olasz benya
Tréler automentés: 37500Ft
Autopálya matrinya díjak: olasz : 4800Ft
osztrák: 2000FT
Bennet olasz hiper vásárlás, ajándékok: 30000Ft
Total: 250300Ft.......