CarWellness, autószépészet mindenkinek

2006-11-25  Alfa Amore ajánlat
Autóink mindennapos, bosszantó sérüléseire kínál megoldást a gépkocsik esztétikai gyorsjavításával foglalkozó CarWellness cég.
Hírek >> 2006  

Sok autón van olyan apró, de bosszantó sérülés, amely a CarWellnessnél alkalmazott, legújabb technológiákkal és anyagokkal már tökéletesen javítható: ajtórányitások, különböző horpadások, meghúzások a karosszérián vagy a lökhárítón, illetve az autó belterében az üléshuzat kiégetése, vagy a műszerfal, a kárpit kisebb hibái.

Korábban egy karcolást, meghúzást csak az elem teljes átfényezésével, három-négy nap alatt, és drágán lehetett csak kijavítani. Ilyenkor keresi mindenki a legolcsóbb fényezőt, hogy kevés pénzért meg tudjon szabadulni a csúnya sérüléstől. Aztán sokszor megbánjuk: a fényező rossz színt kever ki, például az ajtó más árnyalatot kap, mint az autó többi része, és már sosem lesz az igazi. Főleg eladáskor lehet ez bosszantó, amikor a vevő rétegvastagságmérővel érkezik. És hiába mondjuk majd neki, hogy csak egy horpadás miatt lett átfényezve az egész ajtó, úgysem fogja elhinni.

Eddig nem volt olyan megoldás, amely gyorsan és jó minőségben - ráadásul olcsón - tudta volna ezeket a kicsi problémákat kezelni. A CarWellness ezekre a problémákra kínál komplex megoldást, hiszen általában egy napon - de sürgős esetben akár néhány órán belül is - vállalja a javítást, az ár pedig lényegesen elmarad a korábbi számláktól.

Az általuk végzett javítások nagy része a fényezett elemek
esztétikai sérülésit (karcolás, meghúzás, köfelverődés stb.) orvosolja többnyire úgy, hogy a javítás csak a sérülés közvetlen környezetét érinti.

Az igazi kuriózum a beltérben található pici hibák javítása (bőr, műbőr, velúr, plüss és szövetkárpitok hibái, műanyag elemek sérülései) illetve a karosszéria lemezein található kicsi horpadások fényezés nélküli javítása.

A javítást minden esetben megelőzi egy ingyenes hibafelmérés, melynek két fontos célja van. A hibafelmérés során tudják megmondani, hogy az autón található sérülések javíthatók-e a cég által alkalmazott technológiával, és ha igen, mennyi idő alatt és milyen költséggel.

A következő hetekben az Alfa Amore részletesen bemutatja a CarWellness legfontosabb szolgáltatásait, köztük a horpadás javítást, a beltérjavítást, a foltfényezést, a lökhárító javítást, valamint az úgynevett Nano-tecnológiával létrehozott speciális védőbevonat előnyeit.

Ha a Te autódon is vannak hasonló sérülések, keresd fel a CarWellness weboldalát, vagy látogass el hozzájuk személyesen. A hibafelmérés ingyenes, sőt részletesen el is magyarázzák, hogy melyik sérülést milyen technikával javítanak.

CarWellness címe: 1117 Budapest, Barázda u 40. (a Budafoki és Szerémi út közötti szakasz)
Nyitvatartás: H-P 8:30-16:00 között

 CarWellness eheti ajánlata: foltfényezés

Ez a javítási mód minden olyan esetben alkalmazható, amikor a lakkréteg vagy a festékréteg sérül, és a sérülés mérete nem haladja meg a 25-30 centimétert. Az ettől eltérő esetekben előzetes felmérés szükséges annak eldöntésére, hogy a technológia milyen eredménnyel alkalmazható.

 

A foltfényezés alkalmazható az autó összes fémből és műanyagból készült karosszéria elemén, amelyek fényezve vannak: ajtók, motorháztető, csomagtér ajtó, sárvédők, tetőlemez, illetve a lökhárítókon és a visszapillantó házon is.

 

CarWellness eheti ajánlata: műanyagjavítás

Ez a javítási mód minden olyan esetben alkalmazható, amikor az autó külső műanyag elemi repednek, törnek vagy benyomódnak, illetve amikor az autó utasterében található műanyag elemek sérülnek, kopnak.

 

A javítás az autó összes műanyagból készült karosszéria elemén alkalmazható: a lökhárítókon, a visszapillantó tükör házán, a spoilereken, illetve az autó utasterében a műszerfalon, a kardánboxon, az ajtók műanyag elemein, a csomagtér műanyag elemein, stb.

 

Egy törés, repedés vagy benyomódás javítása a sérülés méretétől, elhelyezkedésétől függően az elem fényezésével együtt is általában néhány óra alatt elkészül. Ha nem kell az elemet fényezni a javítás időszükséglete mindössze 30-90 perc.

A CarWellness eheti ajánlata: üléshuzat- és kárpitjavítás

Ez a javítási mód akkor alkalmazható, amikor a bőr, a szövet, a plüss, vagy a vinyl üléshuzat, illetve a kárpit sérül, például kikopik, kiszakad, vagy kiég és mérete nem haladja meg a 10-15 centimétert.

 

A javítás elvégezhető az autó utasterében az üléshuzaton, a tető és oldal kárpitokon, a szőnyegeken, valamint a kormányon és sebváltó gombon is!

Bármilyen anyagból is készült a kárpit, vagy az üléshuzat, a CarWellness javítani tudja a sérülést, ráadásul mindössze 1-3 óra alatt.

 

A CarWellness eheti ajánlata: horpadás javítás

Ez a javítási mód minden olyan esetben alkalmazható, amikor a lemez behorpad, de a fényezés nem sérül meg, a sérülés mérete pedig nem haladja meg a 4-5 centimétert.

 

Például ajtónyitástól, vagy bevásárló kosártól benyomódott ajtót, lehulló gesztenyétől, jégveréstől behorpadt tetőt érdemes ezzel a technikával javítani. Alkalmazható az autó összes fémből készült karosszéria elemén: ajtók, motorháztető, csomagtér, sárvédők, tetőlemez.

Egy horpadás javítása a sérülés méretétől, formájától és elhelyezkedésétől függően 30-90 perc alatt elkészül. A javítás kíméletes: ellentétben a hagyományos módszerekkel, a horpadás eltávolítása közben itt nem sérül a fényezés, ezért a javítást követően nem kell újrafényezni a felületet.

 

A technika: vagy egy úgynevezett húzóprotézist ragasztanak a horpadásra és emelőszerkezettel húzzák ki, vagy erős, hosszú pálcákkal a lemez mögül "kimasszírozzák" a sérülést. Ez utóbbi esetben minimálisan kell csak megbontani például az ajtókárpitot.

Kapcsolódó írásaink:

Kapcsolódó linkek:

Az utolsó 3 hozzászólás:

GT Ɨ|ѯ2024-03-14 14:44:24 // 3880
Buksi2024-03-11 10:26:41 // 3879
Itt is. ;-)))
GT Ɨ|ѯ2024-03-10 16:07:27 // 3878